در ادامه فشارها بر مراکز خدماتی و تجاری برای رعایت حجاب اجباری، فرماندار شیراز اعلام کرد بهتازگی یک درمانگاه در این شهر به دلیل پوشش و حجاب کارکنان و مراجعهکنندگان آن پلمب شده است.
لطفالله شیبانی اضافه کرد: «ممنوعیت کشف حجاب در مغازهها و مجتمعهای تجاری به اصناف اعلام شده است و مشتریان و مراجعان به واحدهای تجاری، حق کشف حجاب ندارند.»
با گذشت چهار ماه از آغاز اعتراضات سراسری در ایران پس از کشته شدن مهسا امینی در پی بازداشت به بهانه حجاب، مقامات جمهوری اسلامی برخورد با زنانی را که پوشش مطابق با خواست حکومت ندارند شدیدتر کرده و پلمب کردن کسب و کارها را به روشهای پیشین خود افزوده است.
فرماندار شیراز با تهدید زنان گفت که در صورت «مشاهده زنان بیحجاب»، واحد ۱۱۰ و اماکن فرماندهی انتظامی با آنان «برخورد لازم» خواهد کرد و افزود: «شهروندان، چه از پرسنل اصناف و چه مشتریان و مراجعان به واحدهای تجاری، حق کشف حجاب ندارند.»
قوه قضاییه جمهوری اسلامی برداشتن حجاب اجباری زنان را جرمانگاری کرده و چنان که دادستان کل گفته، برداشتن حجاب اجباری «جرم مشهود» به شمار میآید.
محمد جعفر منتظری، دادستان کل کشور، گفته است که در چند ماه اخیر از برنامههای دشمنان این بود حریمها را بشکنند و خطوطی که برای جمهوری اسلامی قائلیم را کنار بزنند از جمله حجاب.
او با تأکید بر الزام رعایت حجاب اجباری «در داخل مرزهای جمهوری اسلامی»، تأکید کرده است که «نمیتوانیم بگوییم [مسئله] شخصی است.»
هرچند جرقه آغازین اعتراضات سراسری در ایران که ۱۳۰ روز از شروع آن میگذرد، کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد بود، اما تجمعها و راهپیماییهایی که در این مدت در سراسر ایران جریان دارد، صرفا به اعتراض علیه حجاب خلاصه نشد و معترضان در همه استانهای ایران علیه مقامات جمهوری اسلامی شعار میدهند و خواستار سرنگونی حکومت هستند.