دانی دنون، سفیر اسرائیل در سازمان ملل، روز دوشنبه پیش از آغاز جلسه شورای امنیت برای «آخرین» بار به حوثیهای مورد حمایت حکومت ایران هشدار داد حملات به اسرائیل را متوقف کنند.
دنون تصریح کرد چنانچه حوثیها حملات به اسرائیل را متوقف نکنند با «سرنوشت سیاه» حماس، حزبالله، و حکومت بشار اسد مواجه خواهند شد.
او تصریح کرد اظهاراتش «یک تهدید نیست» بلکه «یک وعده» است.
دانی دنون گفت اگر فاصله ٢ هزار کیلومتری اسرائیل از یمن برای ایمن نگهداشتن کودکان اسرائیلی از حملات تروریستی حوثیها کافی نیست، مطمئنا برای ایمن ماندن تروریستها از قدرت اسرائیل نیز کافی نخواهد بود.
سفیر اسرائیل تصریح کرد که کشورش توانایی حمله به هر هدفی در خاورمیانه از جمله در ایران را دارد و حمله نیابتیهای جمهوری اسلامی را تحمل نخواهد کرد.
شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه برای بحث درباره «تهدیدها علیه صلح و ثبات امنیت بینالمللی» از جمله تهدیدهای حوثیها تشکیل جلسه داد.
گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه اسرائیل، هفته گذشته با ارسال نامهای به سفیر آمریکا در سازمان ملل که ریاست دورهای شورای امنیت را بر عهده دارد، خواستار برگزاری این جلسه شد.
وزارت امور خارجه اسرائیل اعلام کرد این جلسه با بحث عمومی آغاز و سپس غیرعلنی میشود و در ادامه دانی دنون، سفیر اسرائیل، سخنرانی میکند.
در این جلسه محمد خالد خیاری، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور خاورمیانه، آسیا و اقیانوسیه حضور خواهد داشت.
ارتش اسرائیل اعلام کرده حوثیهای مورد حمایت جمهوری اسلامی طی دو هفته اخیر، دستکم شش بار به سوی اسرائیل موشکپرانی کردهاند و طی یکسال گذشته بالغ بر ۲۰۰ حمله موشکی و ۱۷۰ حمله پهپادی علیه اسرائیل انجام دادهاند.
وزیر خارجه اسرائیل در این ارتباط گفت حوثیهای نیابتی حکومت ایران طی یکسال اخیر حملات بیوقفهای علیه شهروندان و شهرهای اسرائیل انجام دادهاند، موجب اختلال در خطوط دریانوردی بینالمللی شدهاند، و اقدام به گروگانگیری از جمله کارمندان سازمان ملل کردهاند.
او از تمام کشورهای خواستار ثبات جهانی دعوت کرد حوثیها را به فهرست سازمانهای تروریستی خود بیفزایند.
به گفته گیدئون ساعر، «زمان آن فرا رسیده که جامعه بینالمللی برای مقابله با تجاوزگریهای حوثیها وارد عمل شود.»
به دنبال حمله تروریستی ٧ اکتبر حماس به اسرائیل، حوثیها همگام با حزبالله و دیگر نیابتیهای جمهوری اسلامی حملات مستقیم خود به اسرائیل را آغاز کردند و بر حملات خود علیه کشتیهای حاضر در آبهای دریای سرخ افزودند.
در مقابل، اسرائیل نیز طی چند نوبت مواضع نظامی این گروه را در صنعا و همچنین سواحل غربی یمن هدف حملات سنگین قرار داد و وعده داده آنها را به سرنوشت دیگر نیابتیهای حکومت ایران دچار خواهد کرد.