مسئول گروه حماس در امور بهداشت نوار غزه، روز یکشنبه ۲۰ اسفند، در بیانیهای گفت شمار کشته شدگان فلسطینی در نوار غزه به حدود ۳۲ هزار نفر رسیده است.
بخش فارسی صدای آمریکا و همچنین هیچ نهادی تاکنون ارقام اعلام شده از تلفات جانی در جنگ غزه را بهطور مستقل تایید نکرده است.
به گزارش «تایمز اسرائیل» ارتش اسرائیل میگوید «بیش از ۱۳ هزار تروریست حماس» را در جنگ غزه و همچنین هزار شبهنظامی مسلح را در حمله ۱۵ مهر ماه حماس به جنوب اسرائیل کشته است.
جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه در باره روند جنگ اسرائیل و حماس گفت گمان میکند رویکرد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، در این جنگ، «بیش از آن که برای اسرائیل مفید باشد، به اسرائیل آسیب میزند.»
بایدن در مصاحبه با شبکه اماسانبیسی ضمن اعلام حمایت از حق اسرائیل در دفاع از خود در پی حملات ۱۵ مهر حماس گفت نتانیاهو «میبایست به تلفات بیگناهان در نتیجه اقدامات انجام شده، توجه بیشتری میکرد.»
رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد که حمله احتمالی اسرائیل به شهر رفح در غزه که بیش از یک میلیون و سیصد هزار تن فلسطینی در آن پناه گرفتهاند برای او «خط قرمز» است، اما گفت تامین سلاحهایی مانند موشکهای رهگیر گنبد آهنین را که از غیرنظامیان اسرائیلی محافظت میکند، قطع نخواهد کرد.
رئیس جمهوری ایالات متحده امیدوار بود تا قبل از آغاز ماه رمضان، آتشبس موقتی را برای حدود ۶ هفته تضمین کند، هرچند که این توافق با مخالفت حماس و خروج آنها از مذاکرات، بعید به نظر میرسد.
مذاکرات با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا که چهار روز ادامه داشت قرار است به گفته مقامات مصری در روز یکشنبه، بیستم اسفند در قاهره از سر گرفته شود.
هیات حماس روز پنجشنبه، ۱۷ اسفند، در میانه مذاکرات جاری در قاهره اجلاس را ترک کرد.
پس از حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل که منجر به کشتهشدن ۱۲۰۰ نفر و گروگان گرفته شدن بیش از ۲۵۰ تن دیگر شد، اسرائیل تهاجم به غزه را با هدف نابودی این گروه اسلامگرای تحت حمایت جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد.
مقامات حماس از آن زمان چندین بار تاکید کردهاند در صورت توان حملهای اینچنین را بارها تکرار خواهند کرد.
ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن، اسرائیل، و شمار دیگری از کشورها حماس را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار دادهاند.