بحث بر سر ادغام سه وزارت خانه در ایران، و از جمله وزارت خانه نفت، و تعیین سرپرست جدید برای این وزارت خانه هم چنان ادامه دارد.
در حالی که محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری اسلامی ایران، خود را به عنوان سرپرست وزارت خانه نفت معرفی می کند، نادر قاضی پور، عضو کمیسیون صنایع و معاون مجلس شورای اسلامی، (در گفت و گو با خانه ملت – خبرگزاری مجلس شورای اسلامی – ۲ خرداد ماه) سرپرستی یک وزیر یا رئیس جمهور بر وزارت خانه دیگری را خلاف قانون جمهوری اسلامی ایران می داند.
موید حسینی صدر، عضو کمیسیون انرژی مجلس نیز، (در گفت و گو با خانه ملت – خبرگزاری مجلس شورای اسلامی – ۲ خرداد ماه) تاکید می کند شخصی که بر صندلی در آمدزا ترین وزارت خانه کشور تکیه می زند می بایست متخصص در حوزه نفت باشد.
عبدالله کعبی، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی هم، (در گفت و گو با خانه ملت – خبرگزاری مجلس شورای اسلامی – ۲ خرداد ماه) برخورد غیر کارشناسی با وزارت نفت را باعث خدشه دار شدن جایگاه ایران در اوپک ارزیابی کرد.
حمید رضا کاتوزیان،رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،بعد از ظهر روز شنبه ۷ خرداد ماه، در گفت و گو با خبرگزاری مهر، با بیان این که به نظر می رسد اعلام اخبار پراکنده برای معرفی سرپرست جدید برای آرام کردن مجلس است، تاکید کرد که غیبت ایران در اوپک فرصت سوزی به نفع عراق به عنوان رئیس بعدی اوپک است.
هم زمان رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، بعد از ظهر روز شنبه ۷ خرداد ماه، در گفت و گوی دیگر خود با خبرنگار خانه ملت، یکی از مشکلات عزل وزیر نفت و اداره این وزارتخانه به سرپرستی رئیسجمهوری را انباشته شدن تعداد زیادی سئوال درباره عملکرد وزات نفت اعلام کرد
و گفت:
«نمیدانیم با این سئوالها چه کنیم و چه کسی را برای پاسخگویی به آن ها دعوت کنیم.»
در همین حال جاسم ساعدی، یک عضو دیگر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، ظهر روز شنبه ۷ خرداد ماه، در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با بیان تفسیر شورای نگهبان از قانون، گفت:
« با توجه به تفسیر این شورا از اصل ۱۳۵ قانون اساسی، سرپرستی احمدینژاد در وزارت نفت غیرشرعی و غیرقانونی است.»
این عضو دیگر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،تصریح کرد:
«هر ساعتی که از سرپرستی احمدینژاد در وزارت نفت میگذرد، در توسعه این صنعت بسیار مهم اختلال بیشتری پیش میآید.»