رسانههای ایران از مرگ محمدعلی رمضانی، نماینده منتخب مجلس آینده از حوزه آستانه اشرفیه بر اثر ابتلا به کرونا خبر دادند. گیلان بعد از قم و تهران بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را دارد.
آقای رمضانی در انتخابات ۲ اسفند به عنوان نماینده شهر آستانه اشرفیه انتخاب شده بود.
پیشتر مقامات مجلس ایران گفته بودند از صد نماینده، تست کرونای پنج نماینده مثبت بوده است.
در حالی مقامات دسترسی به تست کرونا دارند، مردم میگویند مراکز درمانی به بهانه گرانی، از آزمایش آنها خودداری میکنند.
روند نزولی تعداد جانباختگان در چین. کمیسیون بهداشت چین میگوید روند مرگ بر اثر کرونا در این کشور کاهش داشته و در ۲۴ ساعت گذشته، تنها ۳۵ بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور جان باختند. مجموع جانباختگان در چین تاکنون ۲۸۷۰ نفر بوده است. چین میگوید ۷۹۸۲۶ به کرونا مبتلا هستند.
ایران بعد از چین با ۴۳ جانباخته بالاترین آمار مرگ را دارد. رویترز میگوید آمار مرگ در ایران بیش از ۲۱۰ نفر است. وزیر خارجه آمریکا دوبار نسبت به مخفیکاری مقامات ایران درباره کرونا هشدار داده اند.
ساعتی بعد از اعلام نخستین مرگ بر اثر ابتلا به کرونا در آمریکا، فرماندار ایالت واشنگتن در این ایالت وضعیت اضطراری اعلام کرد.
جی اینسلی با حضور مقامات بهداشتی در یک کنفرانس خبری این خبر را اعلام کرد.
در آمریکا ۶۹ نفر به کرونا مبتلا شده اند.
قاسم جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت ایران در نامهای از روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور خواست که از بیمارستانهای دولتی، عمومی غیر دولتی، خیریه، خصوصی، بخواهند آماده پذیرش بیماران کرونا باشند و از پذیرش و بستری بیماران غیراورژانسی تا اطلاع ثانوی خودداری کنند.
وزارت بهداشت ایران آمار رسمی شیوع کرونا در روز شنبه ۱۰ اسفند را ۴۳ جانباخته و ۵۹۳ نفر مبتلا اعلام کرده است. این درحالی است که رویترز روز جمعه گزارش داد دستکم ۲۱۰ نفر در ایران جانباختهاند.
با ادامه بحران کرونا در ایران، مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران از «کمبود شدید مواد ضدعفونی کننده» برای ضدعفونی مترو و تاکسی و اتوبوس ها در پایتخت خبر داد.
فراهانی گفت که در شهر تهران ۶هزار اتوبوس و ۱۲۰۰ واگن مترو وجود دارد که براساس اعلام سازمان اتوبوسرانی و شرکت بهره برداری مترو ذخیره مواد ضدعفونی کننده تمام شده است و از موادی استفاده میشود که استاندارد نیست.
در حالی که خبرهای غیررسمی حاکی از مرگ بیش از ۲۰۰ نفر براثر ابتلا به کرونا است، وزارت بهداشت ایران
روز یکشنبه ۱۱ اسفند ماه جان باختن ۵۴ بیمار مبتلا به این ویروس را تایید کرد.
کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۳۸۵ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ تایید شده و بر این اساس آمار مبتلایان این ویروس در ایران به ۹۸۷ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت ایران تا کنون مرگ ۵۴ نفر را نیز تایید کرده است اما خبرگزاری رویترز روز جمعه گزارش داد دستکم ۲۱۰ نفر براثر کرونا در ایران جانباختهاند.
میزان مرگ بر اثر کرونا در ایران تقریبا رشد ۲۰ درصدی دارد. هر روز مقامهای وزارت بهداشت آمار جدیدی اعلام میکنند. در دو روز گذشته، هر روز ایران دستکم ده جانباخته جدید به آمار کسانی که بر اثر کرونا جان باختهاند، اعلام کردهاست. به طور مثال روز شنبه تعداد جانباختگان ۴۳ نفر بود اما روز یکشنبه این آمار به ۵۴ نفر رسید.
این در حالی است که خبرگزاری رویترز میگوید آمار غیررسمی جانباختگان بر اثر کرونا بیش از ۲۱۰ نفر تا روز جمعه بود. مقامات وزارت بهداشت این گزارش را رد کرده اند. ایالات متحده از «مخفیکاری» مقامات ایران درباره شیوع کرونا ابراز نگرانی کرده است.
نشست سران اتحادیه عرب که قرار بود ده فروردین در الجزایر برگزار شود، به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونای جدید به تعویق افتاد.
به گزارش خبرگزاری کویت، احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب، روز یکشنبه ۱۱ اسفند در یک کنفرانس خبری با همراه رئیس جمهوری الجزایر گفت نشست سران عرب احتمالا سه یا چهار ماه دیگر برگزار خواهد شد.
بعد از ابراز نگرانیها از لغو برنامههای رهبر کاتولیکهای جهان و احتمال ابتلای او به بیماری کرونا، پاپ فرانسیس روز یکشنبه این ادعا را تکذیب کرد.
به گزارش رویترز، پاپ فرانسیس روز یکشنبه ۱۱ اسفند گفت که ابتلا به سرماخوردگی موجب لغو برنامههای این هفته او شده بود.
ایالات متحده برگزاری نشست سازمان کشورهای جنوب شرق آسیا موسوم به آسهآن را که قرار بود در آمریکا برگزار شود، به دلیل نگرانی از احتمال شیوع کرونا لغو کرد.
قرار بود نشست آسهآن با حضور وزرای خارجه کشورهای جنوب شرق آسیا روز ۱۴ مارس (دو هفته دیگر) در شهر لاس وگاس برگزار شود.
به گزارش یو اس ای تودی، یک مقام ارشد دولت آمریکا این خبر را داده است. قرار بود در این نشست نمایندگان سنگاپور، تایلند، کامبوج، ویتنام، فیلیپین و اندونزی شرکت کنند.