مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا میگوید نتیجه نیمی از تستهای پادتنی که برای بررسی پیشینه ابتلای افراد به «کووید-۱۹» انجام شده ممکن است دقیق نباشد.
این تستها، واکنش سیستم ایمنی بدن به ویروس را می سنجند. پادتنها در بدن برخی از افراد در هفته نخست ابتلا به ویروس تولید میشوند.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا میگوید این آزمایشها نباید باعث ایجاد اطمینان کاذب و تصمیمگیریهای مهم در رابطه با مهار ویروس شوند.
براثر یک اشکال امنیتی در اپلیکیشنی که شهروندان قطر موظف هستند برای ردیابی ویروس کرونا روی گوشیهای خود بریزند، اطلاعات خصوصی بیش از یک میلیون نفر را در معرض خطر قرار داده است.
تحقیقات سازمان عفو بینالملل نشان میدهد این اپلیکیشن دست هکرها را برای دسترسی به اطلاعات شخصی افراد باز گذاشته است. عفو بینالملل میگوید هرچند این اشکال سریع رفع شد اما کشورها باید در استفاده از اپلیکیشنهای ردیابی کرونا که عجولانه طراحی شدهاند دقت کنند.
آمریکای لاتین در افزایش روزانه ابتلا به «کووید-۱۹» از اروپا و آمریکا پیشی گرفت و تبدیل به کانون جدید شیوع کرونا شده است.
این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی نسبت به چند هفته «بسیار دشوار» در برزیل هشدار داده است. برزیل، بیشترین شمار روزانه مرگ و میر ناشی از ابتلا به «کووید-۱۹» در جهان را دارد. پژوهشهای دانشگاه واشنگتن پیشبینی میکند شمار جانباختگان در این کشور تا اوایل ماه اوت پنج برابر شده و به ۱۲۵ هزار نفر برسد.
کره جنوبی ممکن است سختگیری در مورد «فاصلهگیری اجتماعی» را دوباره افزایش دهد.
کره جنوبی، روز چهارشنبه از ۴۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا خبر داد که بیشترین افزایش روزانه در پنجاه روز گذشته بوده است.
گفته میشود منشاء بسیاری از موارد جدید ابتلا، کلوپهای شبانه و رستورانها بوده است.
مقامات شهر استراسبورگ فرانسه از صدها تماشاگری که برای دیدن یک مسابقه فوتبال غیر قانونی بین دو تیم محلی به استادیوم رفته بودند خواستهاند تا برای انجام تست کرونا به مراکز مربوطه مراجعه کنند.
در حالی که گردهمآییهای بیش از ده نفر ممنوع است، ۴۰۰ نفر در استادیوم بدون توجه به این قوانین جمع شدند و به نگرانیها بابت موج دوم شیوع کرونا دامن زدند.
این مسابقه از طریق شبکههای اجتماعی تبلیغ شده بود.
با مرخص شدن آخرین بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» از بیمارستان، نیوزیلند موفقیت تازهای را در مهار ویروس کرونا رقم زد.
هنوز ، ۲۱ مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور وجود دارد ولی هیچ کدام در بیمارستان بستری نیستند.
همچنین برای پنجمین روز متوالی، هیچ مورد ابتلای جدید به این بیماری گزارش نشد.
در کل، ۱۵۰۴ نفر در نیوزیلند به «کووید-۱۹» مبتلا شدند و ۲۱ نفر جان خود را از دست دادند.
شرکت «ابسلرا» در کانادا که در حال حاضر بر روی پادتنهای ضدکرونا و بهرهگیری از آن برای کشف درمان «کووید-۱۹» کار میکند، موفق شده ۱۰۵ میلیون دلار برای پیشبرد تحقیقات خود جمع کند.
این شرکت از طریق فنآوریهای کامپیوتری، پادتنها را بررسی کرده و بهترین گزینه را برای طراحی دارو به شرکتهای داروسازی معرفی میکند.
این شرکت، ۱۲۴ میلیون دلار نیز از دولت کانادا دریافت کرده تا تأسیسات خود را گسترش دهد.
بر اساس آمار دفتر آفریقایی سازمان بهداشت جهانی، ۱۱۸ هزار مورد ابتلا به «کووید-۱۹» در ۵۴ کشور آفریقایی تأیید شده است.
تاکنون، ۴۸ هزار نفر از این بیماری بهبود پیدا کردهاند و ۳ هزار و ۵۰۰ نفر جان خود را از دست دادهاند.
سازمان ملل متحد میگوید این بحران ممکن است شمار افرادی که در غرب آفریقا با «ناامنی غذایی» دست به گریبان هستند را طی شش ماه آینده به دو برابر میزان کنونی یعنی ۴۳ میلیون نفر برساند. در حال حاضر حدود ۲۱ میلیون نفر در کشورهای غرب آفریقا با کمبود غذا روبرو هستند.
براساس آمار رسمی کرونا در ایران در ۲۴ ساعت گذشته ۲هزار و ۸۰ مورد ابتلا جدید به کرونا شناسایی شده و شمار مبتلایان به ۱۴۱هزار و ۵۹۱ نفر رسیده است.
بنابر دادههای وزارت بهداشت ایران، در شبانه روز گذشته ۵۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و تا کنون شمار قربانیان کرونا به ۷ هزار و ۵۶۴ نفر افزایش یافته است.
آمار رسمی ایران در حالی است که شمار واقعی بالاتر از این اعداد است و مقامهای جمهوری اسلامی میزان واقعی مرگ و ابتلا به کرونا را به عموم نمیگویند. پیشتر، یک مقام سازمان بهداشت جهانی گفته بود آمار اعلام شده توسط مقامات ایران درباره مبتلایان به ویروس کرونا تنها یک پنجم میزان مبتلایان واقعی است.
رسانههای دولتی عربستان روز چهارشنبه ۷ خردادماه گزارش دادند که خطوط هوایی این کشور در حال آماده سازی برای از سرگیری برخی پروازهای داخلی از روز یکشنبه است.
قرار است در مرحله اول کاهش محدودیت های اعمال شده برای مهار کرونا هر روز ۶۰ پرواز انجام شود. پیش از این گزارش شده بود که ممنوعیت سفر در داخل کشور، نماز خواندن در مساجد و رفتن به محل کار از جمله مواردی است که در لغو مرحله ای این محدودیت ها اعمال خواهد شد.