مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا در رهنمودهای بهروزشده خود برای مقابله با شیوع کرونا میگوید این ویروس «به راحتی» از طریق لمس سطوح و اشیاء منتقل نمیشود و سرایت آن بیشتر از طریق تماس انسان با انسان صورت میگیرد.
این مرکز هنوز بر ضدعفونی کردن سطوح مشترک و شستن دستها با آب و صابون تأکید میکند.
آزمایش پادتن ضدکرونا در دانمارک نشان میدهد تنها حدود یک درصد از دانمارکیها به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و این به نگرانیها از احتمال موج دوم کرونا دامن زده است.
در این مطالعه، ۱۲ درصد از کسانی که راضی به انجام آزمایش شدند، به ویروس مبتلا شده بودند که در کل حدود ۱.۱ درصد از جمعیت محسوب میشود.
دانمارک، جزو نخستین کشورهایی بود که قرنطینه سراسری اعلام کرد و تاکنون ۱۱ هزار و ۱۸۲ مورد ابتلا را ثبت کرده است.
شمار مبتلایان به «کووید-۱۹» در جهان از مرز ۵ میلیون نفر عبور کرد.
تنها در شبانهروز گذشته، ۱۰۶ هزار مورد جدید به شمار کل مبتلایان افزوده شد که بیشترین افرایش تعداد مبتلایان جدید طی ۲۴ ساعت بوده است.
با توجه به تفاوت در میزان انجام تست کرونا در کشورها و عدم اطمینان به آمار کشورهایی چون ایران، چین و روسیه، شمار واقعی مبتلایان در دنیا به مراتب بیشتر است.
براساس آمار رسمی وزارت بهداشت ایران با شناسایی ۲هزار ۳۹۲ مورد جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شمار مبتلایان به کرونا به ۱۲۹ هزار و ۳۴۱ نفر رسیده است.
بنابر این گزارش در ۲۴ ساعت گذشته، ۶۶ بیمار جان خود را از دست دادند و شمار مرگ براثر ابتلا به این ویروس تا کنون به ۷هزار و ۲۴۹ نفر رسیده است.
آمار رسمی ایران در حالی است که شمار واقعی بالاتر از این اعداد است و مقامهای جمهوری اسلامی میزان واقعی مرگ و ابتلا به کرونا را به عموم نمیگویند. پیشتر، یک مقام سازمان بهداشت جهانی گفته بود آمار اعلام شده توسط مقامات ایران درباره مبتلایان به ویروس کرونا تنها یک پنجم میزان مبتلایان واقعی است.
تمام ۵۰ ایالت آمریکا، بعد از دستکم سه ماه تعطیلی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، اکنون تا حدی بازگشایی شدهاند.
در آمریکا تاکنون ۹۳ هزار نفر جان خود را از دست دادهاند. پیشبینیهای اولیه رقمی بیش از دویست هزار نفر را طرح کرده بود. به گفته کارشناسان تنها چیزی که مردم آمریکا را از تلفات بیشتر محفوظ نگه داشت، رعایت فاصله اجتماعی بود.
شرکت رولز رویس، دستکم ۹ هزار شغل را از ۵۲ هزار نیروی کار خود در سراسر جهان حذف کرد.
این تصمیم در پی آن گرفته شد که به دلیل بحران شیوع کرونا ترافیک هوایی همچنان رو به افول خواهد بود. این شرکت بریتانیایی تولیدکننده موتور هواپیماهایی چون بوئینگ ۷۸۷ و ایرباس ای۳۵۰ است.
پلیس فیلیپین، به یک بیمارستان غیرقانونی که به صورت پنهانی بیماران چینی مبتلا به ویروس کرونا را تحت درمان داشت هجوم آورد.
این بیمارستان در یک ویلای مسکونی دایر شده بود. پلیس همچنین بیش از ۲۰۰ تست کرونا را در سطل آشغال این خانه پیدا کرد.
به گزارش خبرگزاری اسوشیتدپرس، این بیماران چینی برای شرکتهای محلی قمار اینترنتی کار میکردند که در چین غیرقانونی است.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در روسیه از ۳۰۰ هزار نفر عبور کرد. روز چهارشنبه، ۸ هزار و ۷۶۴ مورد دیگر ابتلا در این کشور تأیید شد و شمار کل مبتلایان را به ۳۰۸ هزار و ۷۰۵ نفر رساند.
آمار رسمی چین، روسیه و ایران قابل راستی آزمایی توسط کارشناسان مستقل نیست و نمیتواند معتبر و نهایی تلقی شود.
شمار مرگ و میر ناشی از کرونا در برزیل روز سهشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه با ثبت هزار و ۱۱۷ مورد رکورد جدیدی در آمار مرگ روزانه کرونا را ثبت کرد.
در حال حاضر با شناسایی بیش از ۱۷هزار مبتلا در روز سهشنبه، شمار ابتلا به کرونا در این کشور ۲۷۱هزار و ۶۲۸ نفر گزارش شده است. برزیل پس از ایالات متحده و روسیه در رده سوم بیشترین شمار مبتلایان کرونا در جهان قرار دارد و با این آمار دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز سهشنبه اعلام کرد که ممنوعیت سفر از برزیل را بررسی می کند.
براساس آمار رسمی وزارت بهداشت ایران، طی ۲۴ساعت گذشته ۲هزار و ۳۴۶ مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شده و در مجموع شمار بیماران کووید ۱۹ به ۱۲۶ هزار و ۹۴۹ نفر رسیده است.
بنابر این گزارش در شبانه روز گذشته ۶۴ مبتلا به کرونا جان باختند و تا کنون ۷ هزار و ۱۸۳ مورد مرگ براثر ابتلا به این ویروس ثبت شده است.
آمار رسمی ایران در حالی است که شمار واقعی بالاتر از این اعداد است و مقامهای جمهوری اسلامی میزان واقعی مرگ و ابتلا به کرونا را به عموم نمیگویند. پیشتر، یک مقام سازمان بهداشت جهانی گفته بود آمار اعلام شده توسط مقامات ایران درباره مبتلایان به ویروس کرونا تنها یک پنجم میزان مبتلایان واقعی است.