مقامات فرانسه آماده هستند تا در صورت افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا پس از کاهش محدودیتها از روز یازدهم ماه مه، بار دیگر قرنطینه سراسری اعلام کنند. فرانسه، که از هفدهم ماه مارس در قرنطینه بوده است تاکنون ۱۷۰هزار و ۶۹۴ مورد ابتلا به ویروس کرونا داشته است که از این تعداد، ۲۵ هزار و ۵۳۸ نفر جان خود را از دست دادهاند.
براساس آمار رسمی وزارت بهداشت ایران، با مرگ ۷۸ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ساعت گذشته، شمار جانباختگان کرونا به ۶هزار و ۴۱۸نفر رسیده است.
بنابر این آمار، تا روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۰۱هزار و ۶۵۰ نفر در ایران به کرونا مبتلا شده اند و از این آمار طی ۲۴ ساعت گذشته هزار و ۶۸۰ مورد ابتلا جدید ثبت شده است.
این آمار در حالی است که شمار واقعی بالاتر از این اعداد است و مقامهای جمهوری اسلامی میزان واقعی مرگ و ابتلا به کرونا را به عموم نمیگویند. پیشتر، یک مقام سازمان بهداشت جهانی گفته بود آمار اعلام شده توسط مقامات ایران درباره مبتلایان به ویروس کرونا تنها یک پنجم میزان مبتلایان واقعی است.
براساس آمار رسمی وزارت بهداشت بریتانیا، شمار قربانیان کرونا در این کشور به ۲۹هزار و ۴۲۷ نفر رسیده که این آمار بیشترین شمار مرگ در اروپا محسوب می شود.
شمار تلفات کرونا در بریتانیا با پیشی گرفتن از ایتالیا، بیشترین آمار قربانیان کرونا بعد از آمریکا در جهان است.
مقامات وزارت بهداشت بریتانیا از مرگ ۶۹۳بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در طی ۲۴ساعت گذشته خبر دادند. تاکنون ۱۹۴هزار و ۹۹۰ مبتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است.
پرو، بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا را ثبت کرده است.
پرو، نخستین کشور آمریکای لاتین بود که برای مهار ویروس، مرزهای خور را بست اما طی ده روز، شمار مبتلایانش دو برابر شد.
پرو در حال حاضر پس از برزیل، بیشترین شمار مبتلایان در آمریکای لاتین را دارد.
اتریش که سه هفته پیش محدودیتهای اعمال شده برای مهار ویروس را کاهش داد و هزاران فروشگاه را بازگشایی کرد، گزارش داده است که این اقدام منجر به افزایش شمار مبتلایان نشده است.
اتریش هفت هفته پیش، محدودیتهای سختی گذاشت و توانست جلوی پخش بیشتر ویروس را بگیرد.
اتریش بالای ۱۵ هزار مبتلا و ۶۰۶ مورد مرگ را تأیید کرده است.
دادههای دانشگاه جانز هاپکینز نشان میدهد دستکم ۷۰ هزار و ۱۱۵ نفر در آمریکا جان خود را در اثر ابتلا به «کووید-۱۹» از دست دادهاند.
بیشترین شمار مرگ و میر را ایالت نیویورک گزارش داده است که ۲۵هزار نفر از شهروندانش را در اثر این بیماری همهگیر از دست داده است.
بیش از هفتاد درصد از مبتلایان جدید به «کووید-۱۹» در اسپانیا طی ۲۴ ساعت گذشته از اعضای کادر درمانی بودهاند.
همچنین فرناندو سیمون، مسئول اداره اورژانس وزارت بهداشت اسپانیا میگوید از کل ۲۵۰ هزار مبتلا در کشور، ۱۸درصد را اعضای کادر درمانی تشکیل میدهند.
اسپانیا، با عبور از نقطه اوج ابتلا کاهش محدودیتهای تردد را آغاز کرده است.
اپرای پاریس، امسال حدود ۴۳ میلیون دلار از دست خواهد داد.
مدیر این نهاد فرهنگی هشدار داده است که ممکن است تا سال ۲۰۲۱ نیز درهای آن به روی علاقهمندان باز نشود چرا که رعایت فاصله اجتماعی در سالنهای این اپرا عملی نیست. اپرای پاریس، بزرگترین شرکت اپرا و باله اروپا است که پیش از بحران شیوع کرونا نیز با اعتصاب در اعتراض به سیستم بازنشستگی، دست به گریبان بود.