لینکهای قابل دسترسی

سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ ایران ۱۹:۴۰
Virus Outbreak Mideast Iran کرونا ایران
Virus Outbreak Mideast Iran کرونا ایران

کرونا در ایران و جهان|شمار قربانیان کرونا در ایران از ۸ هزارنفر گذشت؛ مرگ ۷۰ بیمار در یک شبانه روز

مهمترین خبرها درباره شیوع کرونا

  • جمهوری اسلامی ایران اولین مرگ بر اثر کرونا را یک اسفند اعلام کرد در حالیکه بعد معلوم شد مقامات از قبل از شیوع بیماری خبر داشتند
  • مقامات جمهوری اسلامی تا روز چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۹، مرگ۸ هزار و۱۲ نفر را به طور رسمی اعلام کردند و تعداد کل مبتلایان هم به ۱۶۰ هزار و ۶۹۶ نفر رسید. هرچند آمار واقعی بسیار بیشتر از ارقام اعلام شده است و مقامات در مورد شمار واقعی مبتلایان و جان‌باختگان اطلاع‌رسانی نمی‌کنند. پیشتر یک مقام سازمان بهداشت جهانی گفته بود آمار اعلام شده مقامات ایران درباره مبتلایان به ویروس کرونا تنها یک پنجم مبتلایان واقعی است
  • تا روز چهارشنبه ۱۴ خرداد در آمریکا بیش از یک میلیون ۸۸۱ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و بیش از ۱۰۸ هزار نفر جان باخته‌اند. آمریکا بیشترین تعداد بیمار مبتلا به کرونا را در جهان دارد. این در حالی است که آمار رسمی چین، روسیه و ایران قابل راستی آزمایی توسط کارشناسان مستقل نیست و نمی‌تواند معتبر و نهایی تلقی شود.
  • وزیر خارجه آمریکا روز سه شنبه ۶ اسفند گفت نگرانیم ایران درباره شیوع کرونا در این کشور مخفی‌کاری کرده باشد. او روز جمعه ۹ اسفند هم دوباره گفت که از مخفی کاری ایران نگران است
  • مایک پمپئو پیشنهاد همکاری کامل برای کمک‌رسانی به مردم ایران را داد اما ایران این پیشنهاد را رد کرد
  • ۵ فروردین، وزیر خارجه آمریکا گفت «دروغ‌های خامنه‌ای درباره ویروس ووهان جان مردم را به خطر می‌اندازد»
۱۷:۵۰ ۱۵.۱۲.۱۳۹۸

ایالت نیویورک، دو مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا را تأیید کرد.

به این ترتیب، شمار بیماران در این ایالت به ۱۳ نفر رسید.

روز گذشته، اندرو کومو فرماندار ایالت نیویورک در کنفرانسی خبری گفت حال نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در این ایالت که خود را در خانه قرنطینه کرده رو به بهبود است. اشاره او به زن ۳۹ ساله‌ای است که از ایران بازگشته بود.

۱۷:۱۴ ۱۵.۱۲.۱۳۹۸
ماموران بهداشتی در شهر دهوک در شمال عراق
ماموران بهداشتی در شهر دهوک در شمال عراق

وزارت بهداشت عراق از دو مورد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا خبر داد. این دو مورد، نخستین موارد مرگ در این کشور هستند.

زن و مرد جان‌باخته، هر دو پیشینه بیماری‌های دیگری را داشتند. بر اساس آمارهای سازمان بهداشت جهانی، عراق تاکنون ۳۴ مورد ابتلا به ویروس کرونا را ثبت کرده است که بیشتر آنها از ایران منتقل شده‌اند.

۱۶:۱۹ ۱۵.۱۲.۱۳۹۸

در حالی که حکومت ایران به پنهانکاری در دادن آمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا متهم شده است، این بار مقامات از «برخورد قانونی» با کسانی که ابتلای خود به ویروس کرونا را «کتمان کنند» خبر می دهند.

سعید نمکی وزیر بهداشت ایران گفت که قرار است «در خصوص افرادی که دچار درگیری با ویروس کرونا هستند اما کتمان می‌کنند کمیته‌ای تشکیل شود و برخورد قانونی با آن‌ها چه افراد حقیقی و حقوقی، احصاء شود.»

این در حالی است که طی روزهای گذشته انتقادهای بسیاری به کتمان آمار واقعی کرونا از سوی مقامات ایران وارد شده و وزارت بهداشت آمار قربانیان را به تفکیک استانی اعلام نمی کند.

۱۵:۵۱ ۱۵.۱۲.۱۳۹۸

در پی شیوع ویروس کرونا، وزیر بهداشت ایران روز پنجشنبه ۱۵ اسفند از تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا پایان سال جاری و به تعویق افتادن زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و دکتری خبر داد.

پیش از این دولت روز دوشنبه ۱۲ اسفند از تعطیلی مدارس تا آخر این هفته خبر داده بود.

از سوی دیگر نگرانی ها درباره سفر کردن مردم به شهرهای دیگر نیز وجود دارد این در حالی است که هیچ شهری در ایران قرنطینه نشده است و مقامات تنها از کنترل مسافران در ورودی و خروجی شهرها خبر داده‌اند.

۱۵:۱۲ ۱۵.۱۲.۱۳۹۸

ادامه بحران شیوع کرونا در ایران، وزارت بهداشت از افزایش ۵۹۱ مبتلا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و اعلام کرد که آمار مبتلایان به ۳هزار و ۵۱۳ نفر رسیده است.

کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت روز پنجشنبه ۱۵ اسفند ماه تایید کرد که از روز گذشته تا کنون ۱۵ مبتلا جان باخته اند و آمار کشته شدگان به ۱۰۷ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت تهران، گیلان ، قم و اصفهان را به عنوان ۴ استان کانون کرونا در ایران عنوان کرده است.این در حالی است که حتی برخی از نمایندگان معتقدند آمار قربانیان کرونا از سوی وزارت بهداشت اعلام می شود، واقعی نیست.

۱۳:۵۰ ۱۵.۱۲.۱۳۹۸

براساس آخرین آمار منتشر شده، شمار قربانیان کرونا در چین به سه هزار و ۱۲ نفر رسیده است.

کمیسیون بهداشت چین روز پنجشنبه ۱۵ اسفند گزارش داد که ۳۱ نفر دیگر براثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته‌اند و شمار مبتلایان به کرونا تا پایان روز چهارشنبه به ۸۰ هزار و ۴۰۹ نفر است.

۱۳:۴۴ ۱۵.۱۲.۱۳۹۸

در پی شیوع ویروس کرونا در ایران فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، از ادامه تعطیلی‌ها تا پایان سال خبر داد.

علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در تهران روز پنجشنبه ۱۵ اسفند گفت که به رغم تعطیلی هنوز خیلی از فعالیت‌های اجتماعی در سطح شهر شتاب سابق و آهنگ قبلی خود را حفظ کرده است.

مقامات ایران هنوز حاضر به قرنطینه کردن شهرهای درگیر همچون قم نشده اند. پیشتر مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفته بود ویروس کرونا در ایران به شوخی گرفته شده و شهر قم از همان روز اول باید قرنطینه می شد.

۱۳:۴۱ ۱۵.۱۲.۱۳۹۸

در حالی که پیشتر نیز گزارش‌هایی از ادامه پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان به چین منتشر شده بود، رسانه های داخل ایران هم از متوقف نشدن پروازها خبر می دهند.

گزارش‌ها حاکی است که طبق اعلام سایت رسمی فرودگاه شهر شانگهای پروازهای خطوط هواپیمایی ماهان به این شهر ادامه دارد و قرار است امروز ۱۵ اسفندماهیک پرواز این خطوط هواپیمایی به شماره «W۵۷۷»در ساعت ۹:۵۵ به وقت محلی وارد ترمینال شماره دو این فرودگاه شود.

پیش از این یک نماینده مجلس جابه جا کردن مسافران به چین از سوی یک شرکت هواپیمایی ایران را دلیل ورود این ویروس به ایران دانسته بود. این در حالی است که هیئت دولت در روز یازدهم بهمن، پرواز به چین را ممنوع اعلام کرده بود.

۰۵:۴۱ ۱۵.۱۲.۱۳۹۸

۰۵:۳۳ ۱۵.۱۲.۱۳۹۸

نخست وزیر مجارستان دو مورد نخست ابتلا به ویروس کرونا در این کشور را تأیید کرد و گفت هر دو دانشجویان ایرانی بوده اند که در بیمارستان بستری شده اند. به گزارش رویترز این دانشجویان برای تعطیلات به ایران سفر کرده بودند. همسر یکی و دوست دختر دیگری هم قرنطینه شده اند.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG