در حالی که مقامات حکومت همچون همیشه کوشیدهاند اعتراضها را بیاعتبار، سطحی و زودگذر جلوه دهند، حمایتهای داخلی و خارجی از خواستههای معترضان که اکنون از برچیده شدن گشت ارشاد فراتر رفته ادامه دارد.
در روزهای گذشته نهادهای امنیتی تعدادی از حامیان معترضان را احضار، تهدید و بازداشت کردهاند. با اینحال، چنین رویکردی به حاکمیت کمک نکرده و به دنبال هر اقدام حکومت، موج دیگری از حمایتها شکل گرفته است.
در تازهترین نمونه، وریا غفوری و دو بازیکن سابق فوتبال از حسین ماهینی، بازیکن سابق تیم ملی فوتبال و کاپیتان سابق پرسپولیس، که روز پنجشنبه بازداشت شد، حمایت کردهاند.
وریا غفوری، بازیکن تیم فولاد خوزستان و کاپیتان سابق استقلال تهران، روز جمعه در یک استوری اینستاگرامی در مورد بازداشت بازیکن سابق پرسپولیس نوشت: انسانی که درد مردمش را درد خودش بداند مجرم نیست، شریف است. وریا غفوری نوشته است طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی «مردم حق اعتراض دارند، حسین ماهینی را آزاد کنید.»
بر اساس گزارشها، مهدی مهدویکیا و مهرداد پولادی در شبکههای اجتماعی از حسین ماهینی حمایت کردهاند و مهرداد پولادی گفته است: «با شرف که باشی بیشرفها تو را تحمل نمیکنند.»
علیرضا بیرانوند، دروازهبان تیم ملی و باشگاه پرسپولیس، هم در واکنش به اعتراضات سراسری ایران گفته است: «حق مردم نیست که این قدر اذیت شوند.» او با اشاره به تاخیر ملیپوشان در موضع گیری گفت: «در اردوی تیم ملی بودیم، یک مقدار فشار هم بود و نمیتوانستیم به خاطر قانون تیم ملی واکنشی نشان دهیم.»
در خارج از ایران هم معترضان همچنان مورد حمایت افراد و شخصیتهای سرشناس سیاسی، هنری، مدنی، و ورزشی هستند.
ملانی جولی، وزیر امور خارجه کانادا، در تازهترین واکنش به اعتراضات_سراسری و سرکوب معترضان گفت: «به شجاعت زنان ایران درود میفرستیم.» پیشتر نخست وزیر کانادا نیز ضمن اعلان تحریمهای تازه، از اعتراض مسالمتآمیز مردم ایران حمایت کرد و از جمهوری اسلامی خواست تا سرکوب مردم را متوقف کند.
شارلیز ترون، بازیگر سرشناس هالیوود، نیز در اینستاگرام خود ضمن اعلام همراهی با زنان ایران نوشت: هیچ زنی نباید به دلیل پوشش خود از زندان یا مرگ بترسد.» او همچنین با اشاره به سرکوب معترضان گفت: «ما نمیتوانیم اجازه دهیم مقاومت و شجاعت زنان دیده یا شنیده نشود.»
در واشنگتن نیز، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، در توییتی با اشاره به گفتگویش با مسیح علینژاد و همسر او نوشت: «ایالات متحده از معترضان شجاعی که برای عدالت تلاش میکنند حمایت میکند.»
او ضمن محکوم کردن «سرکوب وحشیانه و خشونتآمیز تظاهرات ایرانیان» توسط نیروهای جمهوری اسلامی افزود: «ما همچنان به حمایت از ایرانی - آمریکاییها همچون مسیح علینژاد که توسط جمهوری اسلامی مورد تهدید قرار گرفتهاند، ادامه خواهیم داد.»
در حالی که مقامات ایران نقش در مرگ او را رد میکنند، خانواده امینی تاکید دارند او قبل از بازداشت پلیس سالم بود. روز چهارشنبه ۶ شهریور گروه هکری عدالت علی سندی را افشا کرد که در آن ادعا شده سر مهسا امینی هنگام بازداشت به دلیل مقاومت به جدول برخورد کرده است.
روز چهارشنبه صالح نیکبخت و گروهی از وکلا اعلام کردند که خانواده مهسا امینی از «عاملان دستگیری» دخترشان از زمان رسیدن او به پلیس امنیت اخلاقی و سپس جریان تحقیقات و صحبت کردن با او، به «دادسرای جنایی تهران» شکایت کردهاند.
از روز دفن پیکر مهسا امینی، ابتدا سقز و سنندج و بعد شهرهای زیادی در ایران شاهد اعتراض بود. معترضان خواستار براندازی جمهوری اسلامی شدهاند.