لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳ ایران ۱۴:۳۹

آلمان برای سرکوب موج مهاجرت و مقابله با «افراط‌گرایی اسلامی» کنترل مرزهایش را تشدید می‌کند


بسیاری از مهاجران از طریق دریا خود را به اروپا می‌رسانند و سپس راهی مرزهای آلمان می‌شوند - آرشیو
بسیاری از مهاجران از طریق دریا خود را به اروپا می‌رسانند و سپس راهی مرزهای آلمان می‌شوند - آرشیو

دولت آلمان برنامه‌هایی را برای اعمال کنترل‌های شدیدتر در سراسر مرزهای زمینی این کشور اعلام کرد.

برلین این اقدام را تلاشی برای مقابله با مهاجرت‌ غیرقانونی و محافظت از مردم در برابر تهدیداتی مانند افراطگرایی اسلامی خواند.

نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان، روز دوشنبه گفت کنترل‌ها از ۲۶ شهریور (۱۶ سپتامبر) آغاز می‌شود و در ابتدا به مدت شش ماه ادامه خواهد داشت.

فایزر اعلام کرد دولت همچنین طرحی را برنامه‌ریزی کرده است که مقامات را قادر می‌سازد تا مهاجران بیشتری را مستقم در مرزهای آلمان رد کنند.

این محدودیت‌ها بخشی از مجموعه اقداماتی است که آلمان برای تشدید موضع خود در برابر مهاجرت غیرقانونی در سال‌های اخیر و به دنبال افزایش تعداد مهاجران، به‌ویژه افرادی که از جنگ و فقر در خاورمیانه فرار می‌کنند، اتخاذ کرده است.

دولت اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، به دنبال این است که ابتکار عمل را از دست اپوزیسیون به شدت راست‌گرا و محافظه کاران بگیرد.

نگرانی‌های رای دهندگان در مورد نبود تعادل میان خدمات عمومی و جمعیت، ادغام نشدن مهاجران در جامعه و کاهش سطح امنیت افزایش یافته و همین امر باعث افزایش توجه رای دهندگان به مخالفان حزب حاکم شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، حملات مرگبار اخیر با چاقو که در آن مظنونان پناهجو بوده‌اند، نگرانی‌ها را در مورد مهاجرت برانگیخته است.

گروه داعش مسئولیت حمله ماه اوت با چاقو در شهر سولینگن در غرب این کشور را که در آن سه نفر کشته شدند، بر عهده گرفت. خرداد ماه امسال نیز یک مهاجر افغان در شهر مانهایم به یک مامور پلیس با چاقو حمله کرد و او را کشت.

حزب آلترناتیو برای آلمان در اوایل ماه جاری میلادی به اولین حزب به شدت راست‌گرا پس از جنگ جهانی دوم تبدیل شد که در انتخابات ایالتی تورینگن پیروز شد. این حزب در مبارزات و تبلیغات انتخاباتی به شدت روی مسئله مهاجرت تمرکز گرده بود.

بر اساس آمارهای دولتی، تعداد درخواست‌های پناهندگی در آلمان در هشت ماه نخست سال جاری میلادی ۲۱.۷ درصد کاهش یافته است.

وزیر کشور اتریش، گرهارد کارنر، نیز روز دوشنبه به روزنامه بیلد گفت که کشورش هیچ مهاجری را که آلمان در مرز بازگرداند، نمی‌پذیرد.

کارشناسان مهاجرت می‌گویند از زمانی که آلمان بیش از یک میلیون نفر را که بیشتر از کشورهای جنگ زده مانند سوریه، در جریان بحران مهاجران ۲۰۱۵-۲۰۱۶ پذیرفت، مخالفت‌ها با مهاجرت در این کشور افزایش یافته است.

XS
SM
MD
LG