رهبران کشورهای عضو گروه ۲۰ در اجلاس روز يکشنبه خود با تصويب يک طرح از رهبران ثروتمند ترين کشورهای جهان خواستند ظرف سه سال و نيم آينده ميزان کسری بودجه خود را به نصف تقليل دهند.
اين طرح روز يکشنبه در اعلاميه نهايی اجلاس گروه بيست به تصويب رسيد.
اما در بيانيه نهايی اجلاس اعضای گروه هشدار داده اند که در روند بهبود اقتصاد جهانی چالش جدی به قوت خود باقی است. آنها در اين بيانيه تصريح می کنند که اقتصاد جهانی رشد و پويايی خود را باز خواهد يافت اما اين بهبودی، ناهموار و متزلزل خواهد بود. مضافاً اينکه نرخ بيکاری در بسياری از کشورها در سطحی غير قابل قبول باقی خواهد ماند.
به باور رهبران کشورهای گروه ۲۰ همه کشورها برای رسيدن به سطح يک بهبودی مطمئن و پايا بايد از برنامه ايجاد انگيزه های اقتصادی تبعيت کنند و شرايطی ايجاد کنند تا زمينه برای افزايش ميزان تقاضا در داخل فراهم شود.
در اجلاس روز يکشنبه گروه بيست در مرکز کنوانسيون تورونتو، استفن هارپر، نخست وزير کانادا، در يک سخنرانی گفت «سال گذشته در شهر پيتسبورگ آمريکا، گروه ۲۰ رسماً خود را به عنوان مهمترين مرجع هماهنگ کننده سياستهای اقتصادی بين المللی معرفی کرد. اکنون بنا بر اين ادعا و با توجه به وضعيت شکنندۀ اقتصاد جهانی، جای آن دارد که ما با همان شعار و هدف يگانه، و با همان احساس مسئوليتی عمل کنيم که هر يک در مقابل بحرانهای عميق مالی کشور خود به عمل آورديم.»
با توجه به مضمون اجلاس سال جاری گروه ۲۰ که تحت عنوان بهبود و آغازی نوين تشکيل شد، رهبران گروه قاعدتاً بايد در پی ايجاد طرح هايی باشند که بتوانند بر اساس آنها زير بال اقتصادهای ضعيف جهان را بگيرند و به آنان کمک کنند تا اقتصادهای آشفته خود را بارديگر به نظم درآورند.