در پی درگیری مسلحانه شکارچیان «غیرمجاز» در منطقه شکار ممنوع «نپال» در شاهرود، یک محیط بان به نام علیرضا دزیانیان مصدوم و به بیمارستان منتقل شد.
علیاکبر قربانلو، رئیس اداره حفاظت محیط شهرستان شاهرود با اعلام این خبر گفت: «تیم گشت محیط بانان در حال محافظت از منطقه شکار ممنوع نپال شاهرود و رصد عملکرد شکارچیان بودند که سه شکارچی چندین بار به سمت آنها تیراندازی کردند.»
آنگونه که این مقام مسئول گفته ۲ ضارب محیط بان شاهرودی دستگیر شدند، ولی «ضارب اصلی» این محیطبان متواری و تحت تعقیب است.
بنا بر آمارهای موجود، شمار محیط بانان ایران یک دوازدهم استانداردهای جهانی است و طی چهل سال گذشته، محیط بانان ایرانی شاهد صدماتی از صدها زخمی، ۱۵۰ کشته، یک نفر که اعدام شد و هشت نفر دیگر هم که در انتظار اجرای حکم اعدام هستند بودند.
تلاشگران محیط زیست حذف آگاهانه جوامع محلی و سازمانهای مردم نهاد حفاظت از سرمایههای طبیعی را یکی از مهمترین عوامل بروز این فجایع میدانند.