شاهزاده رضا پهلوی از دیدار و گفتوگو با سناتور دموکرات ریچارد بلومنتال از ایالت کنتیکت، درباره سیاست حمایت حداکثری ایالات متحده از مردم ایران خبر داد.
شاهزاده رضا پهلوی روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت در توییتی نوشت، این دیدار به دعوت اتحادیه ملی برای دموکراسی در ایران (نوفدی) در جریان کارزار این سازمان برای پیشبرد مبارزه ایرانیان برای دست یافتن به حقوق بشر و دموکراسی و سلسله گفتوگوها با اعضای کنگره آمریکا انجام شده است.
او جلسه با سناتور بلومنتال را «پربار» توصیف کرده است.
اتحادیه ملی برای دموکراسی در ایران طرحی ۱۵ مادهای را با عنوان «حمایت حداکثری از مردم ایران» با هدف گفتوگو با مقامات ایالات متحده برای جلب حمایت آنان از اعتراضات سراسری در ایران به جریان انداخته است.
نوید محبی، از مدیران سازمان نوفدی در واشنگتن، روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت در گفتوگو با صدای آمریکا درباره این دیدار و جزئیات این طرح گفت که این سازمان تلاش دارد «هر چه بیشتر» طرح حمایت حداکثری را «در دل جامعه آمریکا و در سطح جهانی و همچنین در میان سیاستگذاران» این کشورها معرفی کند.
او با اشاره به پیگیری طرح «قانون مهسا» گفت که اتحادیه ملی برای دموکراسی در ایران، برای پیگیری این طرح «بیش از ۶۰ جلسه رسمی» ترتیب داده و «پس از آن ارتباط خود را با کنگره آمریکا در مورد دیگر لوایح و همچنین معرفی حمایت حداکثری» ادامه داده است.
محبی همچنین «دعوت از چهرههای شناخته شده ایرانی و ترتیب دادن دیدار آنها با سناتورها و نمایندگان مجلس آمریکا» را یکی از شیوههای مورد استفاده این سازمان برای معرفی طرح حمایت حداکثری دانست تا «بتوانند مستقیما درباره این طرح و دیگر مسائل مربوط به ایران نظر بدهند.»
او با اشاره به میزبان نوفدی از شاهزاده رضا پهلوی و تیم او در کنگره آمریکا، گفت، «در دیدار با سناتور بلومنتال شاهزاده با سناتور بانفوذ دموکرات ریچارد بلومنتال درباره طیفی از مسائل مربوط به ایران» گفتوگو کرد و ریچارد بلومنتال «ضمن حمایت از آرمانهای مردم ایران از این ایده استقبال» کرد و گفت «هرآن چه که بتوانند برای حمایت از مردم ایران انجام خواهد داد.»
نوید محبی گفت که «نوفدی این گونه جلسات را با دیگر چهرههای شناخته شده نیز ادامه خواهد داد.» او افزود: «واقعیت این است که طرح حمایت حداکثری، طرحی بلندپروازانه است، اما آرمانهای مردم ایران نیز بلندپروازانه است. بنابراین، موفقیت این طرح گرچه در ابتدا آسان نیست، اما با همت و تلاش جامعه ایرانی آمریکایی در درازمدت میسر خواهد شد.»
دریا صفایی، نماینده ایرانیتبار پارلمان بلژیک، پیش از این به صدای آمریکا گفته بود که وظیفه ایرانیان در هر جای دنیا همفکری، هماندیشی، و کنار هم ایستادن برای ساختن آیندهای سکولار و دموکراتیک برای ایران است.