دادستانی خراسان رضوی با اعلام خبر بازداشت مربی متخلف در یکی از مدارس فوتبال مشهد، گفت، برای سه خبرنگار و یک مسئول اداره ورزش و جوانان مشهد «قرار تأمین» صادر شده؛ همزمان گفته میشود خبرنگارانی که این موضوع را رسانهای کرده بودند شش ماه از فعالیت خبری تعلیق شدهاند.
پس از آن که خبر آزار جنسی کودکان توسط مربی در یکی از مدرسه فوتبالهای مشهد در روز ۳۰ دی منتشر شد، دبیر هیأت فوتبال خراسان رضوی در یک برنامه تلویزیونی «انتشار» این خبر را «غیرمنطقی و غیراخلاقی» خواند و گفت «پول دادهاند» تا موضوع رسانهای شود.
او تأکید که اگر از موضوع انتشار این خبر مطلع بود، آن را «در نطفه» خفه میکرد.
سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی نیز روز یازدهم بهمن صحت این خبر را زیر سوال برد و گفت: «در حال بررسی هستیم که انگیزه انتشار چنین خبری چیست.»
خانواده ۱۵ نفر از اعضای «تیم فوتبال نمازگزاران مشهد» از مربی باشگاه به دلیل «تعرض» به فرزندانشان شکایت کردهاند.
دادستانی عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی در اظهارات اخیر خود افزوده است، «هیچگونه سند و مدرکی» دال بر انجام تعرض فیزیکی از سوی مربی به دستگاه قضایی ارائه نشده و «به اثبات نرسیده است.»
از طرفی مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان رضوی گفته بود، این تیم تعلیق شده است، ولی روزنامه اعتماد خبر داد که تیم با «نامی جدید» در مسابقات حاضر میشود.
روزنامه «هممیهن» پیشتر در گزارشی اعلام کرده بود که این باشگاه فوتبال فاقد «مجوزهای لازم از نهادهای ذیصلاح» بوده است.
پدر یکی از بچههایی که مورد آزار جنسی قرار گرفته بود در گفتوگو با این روزنامه از مسئولان به دلیل تکذیب ماجرا انتقاد کرد و گفت: «شما اصل ماجرا را تکذیب میکنید که طی سالیان اخیر تعرض به بچهها در مدارس فوتبال بارها تکرار شده است.»
این موضوع، ماجرای سعید طوسی را برای بسیاری از کاربران در فضای مجازی تداعی کرده است؛ قاری قرآن نزدیک به بیت رهبری که با شکایت والدین برخی از قاریان نوجوان به آزار جنسی متهم شده بود و با پیگیری خانوادهها، قاضی پرونده در سال ۹۴ حکم چهار سال زندان برایش صادر کرد، اما در نهایت قوه قضاییه با دخالت افرادی که گفته میشود نزدیکان بیت رهبر جمهوری اسلامی، دی ۹۶ حکم برائت سعید طوسی را صادر کرد.
این نخستین بار نیست که مقامات جمهوری اسلامی به جای رسیدگی به پروندههای تخلف مسئولان، خبرنگارانی را که موضوع را پوشش دادهاند مجازات میکنند.
پس از کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، نیلوفر حامدی عکاس و خبرنگار روزنامه شرق و الهه محمدی خبرنگار روزنامه هممیهن بازداشت شدند.
در جریان اعتراضات جاری در ایران بیش از ۷۰ روزنامهنگار بازداشت شدند که حدود ۳۰ نفر از آنها هنوز در بازداشت به سر میبرند.