در پی انتشار گزارشها از بازداشت عباس درویش توانگر، قائم مقام خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران، برنامه امنیتی «۲۰:۳۰» صدا و سیمای جمهوری اسلامی در گزارشی او را «تهیهکننده بولتن جنجالی» معرفی کرد که «به علت اشتباهات زیادش» بازداشت شده است.
در گزارش آمنه سادات ذبیحپور، معروف به «بازجو خبرنگار»، چهره ماتشده عباس توانگر نشان داده میشود و او به نام اختصاری «ع. ت.» به عنوان «خبرنگار خبرگزاری فارس» معرفی میشود، در حالی که توانگر در زمان بازداشت قائم مقام این خبرگزاری وابسته به سپاه پاسداران بوده است.
قائم مقام خبرگزاری فارس بر اساس گزارش صدا و سیما به «جعل اخبار» متهم شده است و گزارشگر میگوید که «ع. ت.» در بازداشت است تا «انگیزههای او از این اقدام و بولتنسازی و جعل اخبار مشخص شود.»
علیاکبر غلامی، یکی از مدیران این خبرگزاری امنیتی، در توییتی به گزارش«۲۰:۳۰» واکنش نشان داد و نوشت، با وجود انتقادهایی که به عباس توانگر دارد، «وظیفه شرعی» خود میداند که از او دفاع کند.
مدیر پخش فارسپلاس، گزارش صدا و سیما را «دروغ» خواند و تأکید کرد: «به ذبیحپور و هر کسی که به او گفته این گزارش را کار کند، دروغگو میگویم.»
پخش گزارش امنیتی درباره قائم مقام خبرگزاری فارس از سوی صدا و سیمای جمهوری اسلامی، واکنشهایی را در شبکههای اجتماعی برانگیخته است و برخی کاربران آن را شکاف میان نیروهای وفادار به جمهوری اسلامی دانستهاند و آن را «صدای ترک خوردن استخوانهای پوک پروپاگاندا» توصیف کردهاند.
احسان رستگار، معاون روزنامه حکومتی جام جم، در توئیتی نوشت: «اینکه خانم آمنه سادات ذبیحپور به آقای عباس درویش توانگر، سردبیر اسبق و قائم مقام فعلی خبرگزاری فارس و قائم مقام سابق خبرگزاری تسنیم، میگوید "خبرنگار" فارس، علاوه بر تحقیرآمیز بودن، یک ناراستی محسوب میشود؛ مثل این است که معاون اول رئیس جمهور را یکی از کارمندان دولت بنامد.»
علی غفاریان، مدیر مسئول «صراطنیوز»، نیز نوشت: «تُف بهت روزگار! چه کسی فکرش را میکرد آمنه سادات ذبیحپور با آب و تاب نریشن گزارش مربوط به بازداشت و اقدامات عباس توانگر را در اخبار ۲۰:۳۰ بخواند؟!»
ساعد عبدالحسینی نیز که خود را فعال مدنی معرفی کرده، در توییتی این موضوع را «جنگ رسانههای داخلی» توصیف کرد و گفت فارس و ۲۰:۳۰ «دو بنگاه» خبری «دروغپرداز» هستند که «به جان هم افتادهاند.»
عباس درویش توانگر برادر مجتبی توانگر، نماینده مجلس شورای اسلامی است و یک بار در سال ۱۳۹۱ نیز با شکایت دولت محمود احمدینژاد بازداشت شده بود.
خبرگزاری فارس، رسانه وابسته به سپاه پاسداران، چهارم آذر از دسترس خارج شد و پس از آن گروه هکری «بلکریوارد» اسنادی از جمله فایل صوتی یک جلسه محرمانه با حضور جانشین سازمان بسیج و بولتنهای تهیهشده در این خبرگزاری برای حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران، منتشر کرد که بنا بر مستندات افشا شده، توسط عباس درویش توانگر، قائم مقام این خبرگزاری تدوین شده بود.