آمار ابتلا به کرونا در کودکان در شهرهای مختلف ایران رو به افزایش است.
زهرا ابطحیان، فلوشیپ فوقتخصصی بیماریهای عفونی بیمارستان مسیح دانشوری تهران ،در گفتگو با ایلنا با اشاره به گزارشهای منتشر شده از مرگ و میر ناشی از کرونا در کودکان در شهرهای مختلف میگوید بدن کودکان مایعات زیادی را از دست میدهد و احتمال شدت گرفتن بیماری را در کودکان بیشتر میکند.
نادر توکلی، معاون درمان ستاد کرونای استان تهران، نیز میگوید ۱۵ تا ۲۰ درصد از ابتلاها در افراد زیر ۱۰ سال است. وی گفت برخلاف سویههای قدیم، نیمی از بستریها زیر ۵۰ سال هستند.
از سوی دیگر شمسالله نوریپور، رئیس بیمارستان کودکان مفید، گفته است که از دی ماه تاکنون میزان مراجعه کودکان بیمار به این بیمارستان دو تا سه برابر شده است.
به گفته آقای نوریپور تعداد بیماران سرپایی و بستری در اورژانس به ویژه اورژانس تنفسی افزایش پیدا کرده است.
رئیس بیمارستان کودکان علی اصغر نیز میگوید بیشتر بخشهای بستری بیمارستانهای کودکان پر شده است. فرهاد چوبدار گفت «اگر به همین منوال حرکت کنیم، دچار کمبود تخت میشویم.»
با این حال، ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم در مورد فعالیت حضوری یا مجازی مدارس را بر عهده استاندارها گذاشته است و تعطیلی سراسری را منتفی دانسته است.
در تهران، مدارس به مدت یک هفته غیرحضوری شدند؛ اما این هفته، مقامات این استان با استناد به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا از ترکیب حضوری و غیر حضوری مدارس خبر دادند.
این موضوع در نقاط مختلف کشور منجر به سردرگمی و همچنین نگرانی والدین شده است.
خبرگزاری ایلنا از یزد گزارش داده در حالی که استاندار یزد دستور بازگشایی مدارس را پس از یک هفته تعطیلی اعلام کرده است، معاون سیاسی و امنیتی او از تعطیلی مدارس در این استان بر اساس «مصوبه و تصمیم ستاد کرونا» خبر داد.
وضعیت یزد در حال حاضر قرمز است و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد، از افزایش روند آمار بستریهای مشکوک به کرونا خبر داده است.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا میگوید در شهرهای قرمز نه تنها رفتن به مدرسه بلکه تردد نیز جایز نیست. مسعود مردانی در گفتگو با خبرگزاری ایسنا گفت فعالیت حضوری مدارس منجر به افزایش مرگ و میر خواهد شد.