مایک پنس فرماندار ایالت ایندیانا که به عنوان گزینه دونالد ترامپ برای معاونت ریاست جمهوری معرفی شده است، ۶ دوره نماینده ایندیانا در مجلس نمایندگان آمریکا بود. او در جریان اعتراضات مردم ایران به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ موسوم به جنبش سبز، یکی از چهرههای فعال در بین سیاسیون آمریکایی بود و قطعنامهای در محکومیت برخورد خشن جمهوری اسلامی ایران با تظاهرکنندگان به تصویب رساند.
صدای آمریکا در خرداد ماه ۱۳۸۸ با مایک پنس که در آن زمان سومین جمهوریخواه بلندپایه مجلس نمایندگان آمریکا بود، مصاحبهای انجام داد.
آقای پنس در این مصاحبه گفت که "به عنوان یک آمریکایی واقعا تحت تاثیر شجاعت صدها هزار ایرانی قرار گرفتم که پا به خیابان گذاشتند تا از حق اساسیشان، یعنی برگزاری یک انتخابات آزاد و عادلانه و آزادی بیان، دفاع کنند. این ها آرمان های مشترک ما نیز هستند."
او با ابراز نگرانی از سیاستهای حکومت ایران درباره قطعنامه مصوب مجلس نمایندگان توضیح داد: "پیام این قطعنامه برای حکومت، محکوم کردن استفاده از خشونت در سرکوب تظاهرات مردم به دست نیروهای بسیجی و لباس شخصی وابستهاش است و تصدیق تلاش های مردم در دفاع از حقوقشان و نهایتا برخورداری از یک دولت برخاسته از مردم. ما قصد نداریم در انتخابات ریاست جمهوری ایران جهت گیری سیاسی به نفع کاندیدای خاصی کنیم. این قطعنامه درواقع تایید شجاعت و سرسختی ایرانیان در ایستادگی برای برخورداری از یک دولت منتخب مردم است."
مایک پنس ابراز امیدواری کرده بود که تلاشهای مردم سرآغاز یک شروع تازه برای کشور ایران باشد.
گزینه دونالد ترامپ برای معاونت، سابقهای طولانی در کار رسانه دارد و مجری یک برنامه رادیویی پرشنونده هم بوده است؛ او درباره سیاستهای جمهوری اسلامی ایران در قبال رسانهها گفته بود: "ما در قطعنامه تلاشهای حکومت تهران را برای گسستن راههای ارتباطی محکوم کردهایم. جریان آزاد اطلاعات به تبلور آزادی در جامعه می انجامد. به باور من گذشته از ضایعه کشته شدن مردم و آزار و اذیت آنها، بستن راههای ارتباطی و ارعاب خبرنگاران خارجی یکی از آزار دهندهترین رخدادهای چند روز گذشته در ایران بود."
آقای پنس همچنین معتقد بود: "در راستای سابقه ی تاریخی آمریکاست که هر جا ببینیم مردم جانشان را برای آزادی به خطر میاندازند در کنار آنها بایستیم. رونالد ریگان به مقابل دیوار برلین نرفت تا بگوید آقای گورباچف این دیوار ربطی به ما ندارد، بلکه گفت این دیوار را فرو بریز. ریگان اتحاد جماهیر شوروی را از یک سو امپراتوری شیطانی خواند و از سوی دیگر با آنها وارد تماس و گفتوگو بر سر خلع سلاح هستهای شد. من فکر می کنم آنچه که در ایران اینک می بینیم رویداد مشابهی است. آمریکا برمبنای آرمان آزادی پایه ریزی شد و در این راه نباید هرگز سکوت اختیار کند، حتی اگر بسیاری توجیه کنند که سکوت در جهت منافع کوتاه مدت ما است. آمریکا همواره باید برای آزادی بایستد."