طرح ابتکاری وزارت خارجه آمریکا با عنوان «قهرمانان دیپلماسی ایالات متحده» از هشت سفیر به نامهای دبورا ملک، جان هوور، الکساندر لسکریس، دکتر گری پنر، کتلین فیتزگیبون، اروین مسینگا، شیلا پسکمن، و دکتر گرگوری مارتین برای فعالیتهایشان و ثبات قدم در پیشبرد ماموریت وزرات خارجه آمریکا در مقابله با اپیدمی ابولا در سالهای ۲۰۱۴ - ۲۰۱۵ در غرب آفریقا، قدردانی کرد.
بنا بر اعلام سایت رسمی وزارت خارجه ایالات متحده، دریافتکنندگان عنوان افتخار «قهرمانان دیپلماسی ایالات متحده» که در آن سالها در بحبوحه همهگیری ابولا در سفارتخانههای آمریکا در کشورهای گینه، لیبریا، و سیرالئون ماموریت داشتند، روز چهارشنبه، در ساعت ۱۱ بامداد به وقت شرق آمریکا، در یک ویدیوی زوم که به طور زنده از یوتیوب پخش شد، در مورد نقش مهمی که در توسعه یک استراتژی جامع برای غلبه بر ترس و تکذیب، ایجاد ظرفیت دولتی، رهبری و هدایت تیمهای بین سازمانی، ارائه مشاوره به دولت های محلی و خارجی، و جلب اعتماد عمومی در اوج همهگیری داشتند، صحبت کردند.
در این جلسه ویدیویی که جون پولاشیک، معاون رئیس انستیتیوی خدمات خارجی میزبان آن بود، خانم نانسی پاول، سفیر بازنشسته که تلاش های آمریکا برای مقابله با بیماری ابولا در غرب آفریقا را از شهر واشنگتن رهبری میکرد، گفتگو را آغاز کرد.
وی اسامی هشت سفیری را که عنوان «قهرمان» دریافت کردند و همگی آنها در این جلسه مجازی حضور داشتند، معرفی کرد و از خدمات آنها و تیمهایشان برای تلاشهای بیوقفه در مقابله و مهار کردن بیماری بسیار مسری و کشنده ابولا تقدیر و تشکر کرد.
وزرات خارجه آمریکا از سپتامبر ۲۰۱۹ طرح نوآورانه «قهرمانان دیپلماسی ایالات متحده» را به رسمیت شناخته است.
این قهرمانان افرادی هستند که در پیشبرد ماموریت وزارت خارجه و سیاست های خارجی ایالات متحده، به نمایندگی از مردم آمریکا در خارج از کشور، قضاوت درست و مستحکم در سیاستگذاری، و همچنین شهامت و شجاعت فکری، اخلاقی، و حتی جسمانی از خود نشان میدهند.