دور تازه کمک‌رسانی هوایی آمریکا به غزه؛ سنتکام: ده‌ها هزار وعده غذایی و آب به غیرنظامیان داده شد

تداوم عملیات کمک‌رسانی هوایی ایالات متحده آمریکا به غیرنظامیان ساکن غزه

آمریکا روز دوشنبه ٢١ اسفند مصادف با اولین روز ماه رمضان، هفتمین دور از کمک‌های هوایی خود را به غیرنظامیان ساکن غزه تحویل داد.

ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا، سنتکام، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که بعد از ظهر دوشنبه به وقت غزه، هواپیماهای سی۱۳۰ نیروی هوایی و سربازان متخصص ارتش در زمینه کمک‌رسانی هوایی، بیش از ۲۷ هزار وعده غذا و حدود ۲۶ هزار بطری آب را به ساکنان شمال غزه رساندند.

بنا بر بیانیه سنتکام، این اقدام وزارت دفاع آمریکا و شرکای ایالات متحده به منظور «کاهش آلام و رنج‌های انسانی ساکنان غزه» انجام شده و برنامه‌ریزی برای انجام این «تلاش مستمر» در جریان است.

این در حالی است که روز یکشنبه نیز طی یک عملیات مشترک و ترکیبی آمریکا و اردن، ۱۱۵۰۰ وعده غذایی و دیگر اقلام از جمله برنج، آرد، ماکارونی و غذاهای کنسروشده توسط هواپیماهای سی۱۳۰ دو کشور به ساکنان شمال غزه تحویل داده شد.

به دستور جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، اولین دور از کمک‌های هوایی ایالات متحده به غیرنظامیان جنگ‌زده ساکن غزه روز شنبه ١٢ اسفند با کمک نیروی هوایی اردن تحویل داده شد.

آمریکا پس از آن طی دورهای دوم تا ششم عملیات کمک‌رسانی هوایی به ساکنان غزه در روزهای سه‌شنبه، پنجشنبه، جمعه، شنبه، و نهایتا یکشنبه، صدها هزار وعده غذایی را تحویل آنها داد.

سنتکام همچنین روز شنبه ١٩ اسفند اعلام کرد کشتی ژنرال فرانک بسون ارتش ایالات متحده، از پایگاه مشترک لنگلی-ایوستیس راهی مدیترانه شرقی شده است؛ عملیاتی که به دستور جو بایدن برای ساخت اسکله و با هدف کمک‌رسانی بشردوستانه به مردم غزه از طریق دریا انجام می‌شود.

همچنین ببینید: سنتکام: کشتی آمریکایی حامل تجهیزات ساخت اسکله موقت در غزه راهی مدیترانه شد

بریتانیا، اتحادیه اروپا و امارات متحده عربی نیز در باز کردن این مسیر دریایی برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به غزه به آمریکا خواهند پیوست.

وزارت امور خارجه اسرائیل اعلام کرده است که از راه‌اندازی کریدور دریایی برای انتقال کمک‌های بشردوستانه از قبرس به نوار غزه استقبال می‌کند.

پس از حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل که منجر به کشته‌شدن ۱۲۰۰ نفر و گروگان گرفته شدن بیش از ۲۵۰ تن دیگر شد، اسرائیل تهاجم به غزه را با هدف نابودی این گروه اسلامگرای تحت حمایت جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد.

مقامات حماس از آن زمان چندین بار تاکید کرده‌اند در صورت توان حمله‌ای اینچنین را بارها تکرار خواهند کرد.

حماس بدون اشاره به تعداد اعضای کشته‌شده خود در نتیجه تهاجم اسرائیل به غزه می‌گوید بیش از ٣١ هزار فلسطینی ساکن غزه تا کنون کشته و حدود ٧٣ هزار تن دیگر زخمی شده‌اند.

بخش فارسی صدای آمریکا نمی‌تواند به طور مستقل آمار و ارقام ارائه‌شده را راستی‌آزمایی یا تایید کند.

ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن، اسرائیل، و شمار دیگری از کشورها حماس را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داده‌‌اند.