صفحه آخر: حشمت الله طبرزدی، از هوادار پرشور تا مخالف سیاسی

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

برنامه صفحه آخر روز جمعه ۳۰ مرداد ماه ۱۳۹۴ به معرفی حشمت الله طبرزدی، فعال سیاسی و دبیر و موسس جبهه دمکراتیک ایران اختصاص داشت. آقای طبرزدی نمونه کسانی است که در آغاز با شور فراوان، آرمان های آزادی خواهانه و عدالت طلبانه خود را در انقلاب و رهبری آن آیت الله خمینی و دیگر چهره های انقلاب یافتند، اما پس از حمایت پرشور از آن که تا رفتن به جبهه های جنگ با عراق تعین یافت، در دوران پس از جنگ که به نام سازندگی معروف است، شاهد ازدست رفتن آزادی ها و افزایش فاصله طبقاتی شدند و به سرخوردگی دچار آمدند.

آقای طبرزدی می گوید هنگامی که دلسوزانه به انتقاد از نابسامانی ها می پردازد با برخورد امنیتی روبرو می شود و درپی آن مدت ۱۶ سال از عمر خود را در زندان ها و بازداشتگاه ها و سلول های انفرادی، همراه با بازجویی های طولانی می گذراند و شاهد فشارهای گوناگون بر اعضای خانواده خود می شود. او می گوید یکی از بازجویانش، محمد سعیدی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی (از اعضای تیم مذاکره کننده اتمی به ریاست حسن روحانی و علی لاریجانی) بوده که با نام مستعار سیادتی از او بازجویی می کرده است.

اگرچه بسیاری از کسانی که بعدها به نام اصلاح طلب معروف شدند همین راه را، از هواداری از انقلاب تا تبدیل به منتقد یا مخالف، پیموده اند، اما برخلاف آنان که از موضع چپ وارد این روند شدند، آقای طبرزدی می گوید که از گرایش راست به این نتیجه رسیده است.

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

حشمت الله طبرزدی: من اصلاح طلب نیستم

آقای طبرزدی در این برنامه بیان می کند که چگونه در گذار مبارزاتش به توهم های ایدئولوژیک و توهم های کیش شخصیتی خود پی برده و به دامن واقعیت های جامعه و کشور بازگشته است.

طبرزدی در این برنامه مسئول اصلی نابسامانی های نظام و جامعه را شخص آیت الله علی خامنه ای معرفی می کند و می گوید به همین مناسبت از او به سازمان های بین المللی شکایت کرده است.

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

چرا لقب «امام» برای خامنه ای؟

حشمت الله طبرزدی می گوید به جدایی دین از سیاست و حکومت معتقد، و با شیوه ولایت فقیه در حکومت مخالف است. او همچنین شیوه مبارزه خود را مبتنی بر اصول اعلامیه حقوق بشر، و از طریق شیوه های قانونی و بدون خشونت اعلام می کند.

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

«جدایی دین از حکومت با روشنفکری دینی سازگار نیست»