اعتراضات معیشتی در ایران روز سهشنبه پنجم دی با تجمع شماری از بازنشستگان در کرمانشاه، تجمع کارکنان شهرداری در تهران و اعتصاب کارگران صنعت فولاد در اهواز ادامه یافت.
بنا بر گزارشهای رسیده به صدای آمریکا و منتشر شده در رسانههای اجتماعی، گروهی از بازنشستگان و مستمریبگیران سهشنبه در مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی کشوری در کرمانشاه تجمع کردند.
بازنشستگان معترض با شعارهایی از جمله «کشوری، لشکری، تأمین اجتماعی، اتحاد اتحاد» خواهان یکپارچگی اعتراضات معیشتی شدند.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
تجمع اعتراضی بازنشستگان در کرمانشاه با شعار «کشوری، لشکری، تامین اجتماعی، اتحاد، اتحاد»
همزمان، شماری از کارکنان شهرداری تهران در مقابل ساختمان مرکزی شهرداری در پایتخت تجمع کردند.
این معترضان با شعار «شهردار بیا پایین» خواهان پاسخگویی علیرضا زاکانی شهردار تهران شدند.
بنا بر گزارشهای منابع خبری، اعتراض کارکنان شهرداری به تعویق در پرداخت حقوق و مزایا از مهر ۱۴۰۱ و مشکلات معیشتی است.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
شعار «شهردار بیا پایین» در تجمع کارکنان شهرداری مقابل شورای شهر تهران
تعویق در پرداخت حقوق کارکنان شهرداری تهران در حالی است که در روزهای پیشین و در خلال افشای اختلاسها و فساد مالی در نهادهای جمهوری اسلامی، یک عضو شورای شهر تهران گفت که روشن نیست مبلغ «۱۷ هزار میلیارد تومان» از بودجه شهرداری پایتخت کجا است.
همچنین ببینید:
ادامه سریال «اختلاسها» در ایران؛ ۱۷ هزار میلیارد تومان در شهرداری تهران «گم شده» استهمزمان با اعتراضات معیشتی بازنشستگان و کارکنان شهرداری، منابع خبری از تداوم اعتصاب در کارخانه «گروه ملی فولاد ایران» در اهواز برای چهارمین روز متوالی خبر دادند.
همچنین ببینید:
حرکت گروه ملی فولاد ایران روی ریل اعتصاب؛ چهارمین روز اعتراض کارگرانرضا قرشی، اقتصاددان، پیش از این به صدای آمریکا گفته بود که با توجه به لایحه بودجه ۱۴۰۳ دولت جمهوری اسلامی، وضعیت معیشتی مردم ایران بدتر خواهد شد.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
رضا قرشی: وضعیت معیشتی مردم ایران بر اساس لایحه بودجه دولت رئیسی بدتر خواهد شد