کمیته پیگیری وضعیت بازداشتشدگان روز جمعه ۱۲ آبان اعلام کرد درحالی که بیش از هفتاد روز از دستگیری ماشالله کرمی، پدر محمدمهدی کرمی میگذرد، همسر و دیگر پسر ماشالله کرمی در پی هجومهای چندباره ماموران به منزلشان، به ناچار خانه را ترک کرده و به مکان نامعلومی رفتهاند.
براساس این گزارش، ماشالله کرمی از تاریخ دو مهر ۱۴۰۲ تاکنون هیچ تماسی با خانوادهاش نداشته و مطلقا اطلاعی در مورد شرایط او و پروندهاش وجود ندارد. گفته میشود ماموران حکومتی هنگام دستگیری او در تاریخ ۳۱ مرداد، همه وسایل الکترونیکی را ضبط و کارتهای بانکی این خانواده را نیز مسدود کردهاند.
به گزارش کمیته پیگیری وضعیت بازداشتشدگان: «طی این مدت خانواده کرمی به شدت تحت فشار قرار داشتهاند تا به هیچ عنوان در مورد شرایط او اطلاعرسانی نکنند و حق تماس و رفتوآمد نیز از آنان سلب شده است. با وجود همه این کنترلها، یک مامور نیز بهطور دائم آنها را زیر نظر داشته و دو بار پس از بازداشت آقای کرمی نیز خانه آنها مورد یورش ماموران قرار گرفته است.»
پیشتر هم اعلام شد که ماموران حکومتی تمام یادگاریها، مدالها و وسایل محمدمهدی کرمی را تخریب کرده و لباسهای او را آتش زده و چمنکاریهای اطراف سنگ مزار او را نیز تخریب کردهاند.
هلگه لیمبورگ، نماینده پارلمان آلمان از حزب سبز که کفالت سیاسی محمد مهدی کرمی را برعهده داشت، اعلام کرد کفالت سیاسی پدر و وکیل او را هم پذیرفته است.
لیمبورگ در گفتوگوی ویدیویی با بخش فارسی صدای آمریکا که روز ۲۸ مهر انجام شد گفت:«همه ما آن تصاویر شجاعانه پدر و مادر مهدی کرمی پس از خاکسپاری او را دیدیم.
آنها بر سر مزار دیگر زندانی کشته شده توسط نظام جمهوری اسلامی رفتند چون هیچکس سر مزار آنها نبود. سر آن قبر رفته و مراتب احترام به جا آورده و نشانی هم به جا گذاشتند که میگویند هیچکسی چه در این دنیا و پس از آن، تنها نخواهد ماند.»
ادامه آزار و اذیت این خانواده پس از اعدام فرزندشان، در حالی صورت میگیرد که پدر روحالله عجمیان در برنامهای تلویزیونی مدعی شد «عدالت در حق فرزند او اجرا نشده است.» محمدمهدی کرمی و سیدمحمد حسینی از اعدامشدگان پرونده روحالله عجمیان، بسیجی جانباخته در اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ هستند و ۱۴ نفر دیگر هم در ارتباط با این پرونده حکمهای سنگین حبس نفی بلد دریافت کردند و باید دهها سال در زندان بمانند.