نامه فرمانده سابق سپاه در حمایت از علایی

http://www.youtube.com/embed/XbqHcIqQF5o

علی صنیع‌خانی از فرماندهان پیشین سپاه طی نامه ای ضمن انتقاد به اقدامات صورت گرفته علیه حسین علایی در روز های اخیر، بر لزوم پاسخ گویی به پرسش های مطرح شده از سوی آقای علایی تاکید کرد.

حسین علایی از فرماندهان پیشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تاریخ نوزدهم دیماه جاری طی یاداشتی در روزنامه اطلاعات با اشاره به عملکرد شاه سابق ایران در روزهای پایانی حکومتش، سوالاتی را مطرح کرد که برخی تحلیل گران این سوالات را منطبق با شرایط کنونی ایران و در انتقاد به رهبر جمهوری اسلامی تلقی کرده اند.

انعکاس گسترده این یاداشت مخالفت های گسترده ای را از سوی محافظه کاران در پی داشته است. تنها چند روز پس از انتشار آن منزل آقای علایی از سوی نیرو های بسيج و لباس شخصی مورد حمله قرار گرفت. رسانه های وابسته به محافظه کاران مطالب متعددی علیه علايی و يادداشت وی منتشر کرده و بسیاری از محافظه کاران از جمله دوازده نفر از فرمانده هان میانی سپاه پاسداران طی نامه ای این اقدام او را تقیبح کردند.

در نتیجه این فشار ها حسین علایی در بیانيه ای خود را متعهد به ولایت فقیه اعلام کرده و برداشت صورت گرفته از یاداشت خود را نادرست دانست.

هرچند پس از اعلام تعهد به ولایت فقیه آقای علایی از سوی برخی محافظه کاران، از جمله دوازه فرمانده پیشین سپاه، مورد تمجید قرار گرفت، اما گروهی به نام اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان مستقل سراسر كشور از روزنامه اطلاعات و سايت خبرآنلاین، پایگاه خبری نزديك به علي لاريجاني و حسين علايي شکایت کردند.

دانشجويان بسیجی در شکایت نامه خود آقای علایی را متهم به قیاس دیکتاتور لیبی با آیت الله علی خامنه ای کرده و اقدام او را عاملی برای تجدید حیات اعتراضات پس از انتخابات ٨٨ دانستند.

سراج الدین میردامادی، روزنامه نگار مقیم فرانسه، در این خصوص معتقد است، به دلیل سابقه حسین علایی و آگاهی او از بسیاری از اسرار و اطلاعات سری نظام، محاکمه وی کار دشواری بوده و یا احتمالاً امکان پذیر نیست، اما جمهوری اسلامی ایران تلاش میکند تا منتقدانی هچون آقای علایی، عماد افروغ، محمد نوری زاد و... را با شیوه های متفاوت مجبور به سکوت کند.

میردامادی در ادامه افزود، «این افراد تن به سکوت نداده وابزار جمهوری اسلامی برای مجبور کردن آن ها به سکوت دیگر کارایی ندارد.»

یاداشت آقای علایی پس از آن نوشته شد که محمد نوری زاد فیلم ساز منتقد، از او و بر خی دیگر خواسته بود تا در انتقاد به وضعیت موجود به رهبر جمهوری اسلامی نامه بنويسند.

وبسایت ندای انقلاب، پايگاه خبری وابسته به نهاد های امنیتی، پس از انتشار یاداشت آقای علایی نوشته بود او در اعتراضات پس از انتخابات ٨٨ بار‌ها در تجمعات خیابانی فتنه گران مشاهده شد و پیش از آن به علت «سوءسابقه» از سپاه اخراج شده است.

ندای انقلاب همچنین از برادر این فرمانده سابق سپاه به نام «جواد علایی» با عنوان منافق تواب یاد کرده است.