هاآرتض، روزنامه چاپ اسرائیل، از تلاش های نخست وزیر و وزیر دفاع آن کشور در جلب حمایت کابینه برای حمله یکجانبه نظامی به تاسیسات اتمی ایران خبر داد.
به نوشته روزنامه هاآرتض، در حالیکه بنيامين ناتانیاهو، نخست وزیر، و اهود باراک، وزیر دفاع اسرائيل، به جلب موافقت بخشی ازاعضای کابینه بمنظور یک حمله نظامی یکجانبه به ایران موفق شده اند اما پاره ای از مقام های بلندپایه اسرائیل از جمله بنی گانتز، رییس ستاد ارتش اسرائيل، و روسای سرویسهای اطلاعاتی نظامی و داخلی کشور و بخشی دیگر از اعضای کابینه با آن مخالفند و بر سر این مساله در کابینه شکاف وجود دارد.
بحث و گفتگوهای جمعه گذشته پس از انتشار مقاله ای در «ید ایوت آهارونوت» چاپ اسرائيل آغاز شد که تحت عنوان «فشار اتمی،» بحث در باره ایران را از پشت درهای بسته به صفحه نخست روزنامه ها برد.
در ارتباط با برنامه اتمی ایران اسرائيل پیوسته هشدار داده است که همه گزینه ها روی میز قرار دارد. اهود باراک، وزیر دفاع اسرائيل، روز سه شنبه در پارلمان آن کشور گفت ممکن است شرایطی در خاورمیانه پیش آید که اسرائيل ناچار شود به تنهایی به دفاع از منافع حیاتی خود بپردازد.
خبرگزاری فرانسه از قول خبرگزاری فارس گزارش داد سردار سرلشکر سيدحسن فيروزآبادی، رئيس ستاد کل نيروهای مسلح جمهوری اسلامی، در واکنش به این خبر گفته است هرگونه حمله نظامی اسرائيل به تاسیسات اتمی ایران، هزینه سنگینی برای آمریکا و اسرائیل در پی خواهد داشت. وی افزود جمهوری اسلامی ايران هر تهدیدی هرچند دور و با احتمال کم را تهدیدی جدی تلقی میکند و نيروهای مسلح کشور در آماده باش کامل بسر می برند.
ها آرتض می نويسد هنوز هیچ تصمیمی مبنی بر حمله نظامی اتخاذ نشده است و گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه اتمی ایران، که قرار است هشتم نوامبر منتشر شود، اثر قاطع بر روند تصمیم اسرائيل خواهد داشت. این روزنامه از قول کارشناسان غربی نیز هر گونه حمله به ایران طی ماههای زمستان را بدلیل غلظت ابرها غیرممکن توصیف میکند.
در این میان آسوشیتدپرس از قول مقامهای نظامی اسرائيل گزارش داد آن کشور یک سیستم پرتاپ موشک را تحت برنامه از پیش طراحی شده ای با موفقیت مورد آزمایش قرار داد، که شامل پرتاپ موشک دوربرد با توانایی حمل کلاهک اتمی و قابلیت رسیدن به خاک ایران است.