از عمامه‌پرانی تا قتل؛ یک مرجع تقلید: افزایش بی‌اعتمادی مردم به روحانیون عاقبت بدی دارد

یک روحانی ۳۵ ساله در تهران «زیر گرفته شد»

همزمان با افزایش خشونتها برعلیه روحانیون در شهرهای مختلف ایران، یک مرجع تقلید شیعیان نسبت به افزایش بی‌اعتمادی مردم به نهاد روحانیت هشدار داد.

آیت الله علوی بروجردی یازدهم اردیبهشت در درس «خارج فقه» خود خطاب به مسئولان و روحانیون حکومتی گفت: «فاصله بین مردم و روحانیت زیاد شده و این افزایش فاصله و بی‌اعتمادی عاقبت بدی خواهد داشت.»

او با بیان اینکه روحانیون دیگر در شهرهای مختلف کشور امنیت ندارند افزود: «اشتباهات ما باعث شده تا لباس و عمامه بی‌ازرش شود و شرایط برای زندگی طلبه‌ها سخت شود و اگر این اشتباهات جبران نشود شرایط سخت‌تر خواهد شد.»

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

هشدار یک مرجع تقلید به مقامات جمهوری اسلامی : افزایش بی‌اعتمادی مردم به روحانیون عاقبت بدی دارد


در روزهای گذشته، دست‌کم سه مورد از حمله به روحانیون به وسیله اسلحه و زیرگرفتن با خودرو در رسانه‌های ایران منتشر شده است.

عباسعلی سلیمانی، عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده پیشین ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، روز چهارشنبه ۶ اردیبهشت‌، در یکی از بانک‌های بابلسر به ضرب گلوله کشته شد.

در پی افزایش حملات به روحانیون در ایران، ارگان رسانه‌ای حوزه های علمیه از آغاز فعالیت یک پویش از سوی تعدادی از طلبه‌ها تحت عنوان «آماده شهادتم» خبر داد.

به گزارش دیده‌بان ایران؛ در متن این پویش آمده است: «به گمانت تو طلبگی را انتخاب کرده‌ای و خود را برای کاری آمادِه می‌‌کنی که هیچ‌ کاری جایگزین آن نمی‌شود و برای نه فقط سعادت خودت که خوشبختی همه انسان‌ها و شادی قلب‌ها در دنیا و آخرت تلاش می‌کنی و شاید هم این راه ختم به شهادت شود، چه باک؟»

وزیر اسبق اطلاعات نیز در واکنش به قتل عباسعلی سلیمانی گفت:« ائمه جمعه باید دفاع شخصی یاد بگیرند.»

علی فلاحیان، وزیر اسبق اطلاعات جمهوری اسلامی افزود: «من به ائمه جمعه گفتم بی‌توجهی به حفاظت خیلی خطرناک است و اکنون بعد از این اتفاق پیشنهاد می‌کنم که ائمه جمعه دفاع شخصی را یاد بگیرند و بدانند دشمن غفلت نمی‌کند.»

سرکوب خشونت‌آمیز تظاهرات «زن، زندگی، آزادی»، از شهریور سال گذشته به این طرف، واکنش‌های گوناگونی را به همراه داشته است. در این ارتباط، شماری از معترضان با اقدام به «عمامه‌پرانی»، به حضور روحانیون در قدرت و اعمال مقررات شرعی و حجاب اجباری اعتراض کردند.