ساختمان اداری دیجیکالا عصر روز یکشنبه اول مرداد، بهطور موقت توسط ماموران اماکن فراجا به خاطر «حجاب کارمندان زن» پلمب شد.
به گزارش وبسایت دیجاتو، روابط عمومی شرکت دیجیکالا اعلام کرده که «فروشگاه اینترنتی دیجیکالا همچنان فعال است و تمام بخشها درحال خدمترسانی و انجام تعهدات خود به مشتریان و فروشندگان هستند.»
پلمب ساختمان اداری دیجیکالا پس از آن انجام شد که میزان، خبرگزاری قوه قضائیه، شنبه شب ۳۱ تیر، از تشکیل «پرونده قضایی در خصوص حجاب کارمندان خانم یکی از بخشهای دیجی کالا» خبر داده بود.
همچنین ببینید: قوه قضائیه برای حجاب کارمندان زن یکی از بخشهای دیجی کالا «پرونده» تشکیل دادحکومت جمهوری اسلامی در ماه های گذشته تلاش زیادی انجام داده است تا با برخوردهایی، مانند صدور احکام قضایی سنگین، از نافرمانی مدنی دختران و زنان جلوگیری کند.
با این همه، موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، روز شنبه در گفتگو با وب سایت رویداد ۲۴ با اشاره به احکام اخیر صادر شده برای زنانی که با پوشش اختیاری در مجامع حاضر شدند، گفت: «قاطع میگویم که پدیده «کشف حجاب» را در کشور جمع میکنیم. به دو دلیل این اتفاق خواهد افتاد؛ کار روی مباحث فرهنگی و مجازات.»
همچنین خبرگزاری دولتی ایرنا روز یکشنبه نوشت: «در لایحه حجاب تنظیم شده توسط مرکز پژوهشهای مجلس که در کمیسیون قضایی در حال بررسی است، برای مجازات سلبریتیهای هنجارشکن، مواردی مانند جزای نقدی تا ۱۰ درصد کل دارایی و تا ۱۵ سال محرومیت از فعالیت شغلی در نظر گرفته شده است.»
علاوه بر این، به گزارش اعتماد آنلاین، قاسم رضایی، جانشین فرماندهی نیروی انتظامی، هم روز یکشنبه گفت که «بحث روز که خیلی جدی و مهم است، بحث حجاب و عفاف است که به صورت جدی در حال پیگیری و در دستور کار پلیس و دیگر مسئولان قرار دارد.»
در پی اعتراضات سراسری در ایران، به دنبال کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، شمار روز افزونی از دختران و زنان، از جمله بازیگران و ورزشکاران به نشانه مخالفت روسری از سر برداشتهاند.
در این حال، تصاویر و فیلم های منتشر شده در شبکه های اجتماعی حاکی از ادامه مخالفت دختران و زنان با حجاب اجباری مورد نظر جمهوری اسلامی است.