گروهی از قربانیان اسرائیلی و آمریکایی تروریسم، حکم دادگاه را برای ضبط جواز ها و نام های دامنه های اینترنتی متعلق به سه کشور ایران، سوریه، و کره شمالی، دریافت کردند.
به نوشته نشریه اسرائیلی هاآرتص، این حکم ضبط ده روز دیگر قابل اجرا خواهد شد. بنابر این حکم، آن گروه از شاکیان در این پرونده، که با حکم دادگاه های پیش تر، خسارت دریافت کرده اند، نیز می توانند در گرفتن غرامت در این پرونده شرکت کنند. هاآرتص از این شاکیان با نام قربانیان یاد کرده است.
حکم دادگاه برای «شرکت اینترنتی برای نام ها و شماره های واگذار شده» یا «آیکان» صادر شده است. آیکان یکی از سازمان های وابسته به وزارت بازرگانی آمریکا در واشنگتن است که مدیریت شبکه جهانی وب یا www را بر عهده دارد.
هاآرتص می نویسد نیتسانا دارشان لیتنر، وکیل اسرائیلی، که همراه با رابرت تالچین وکیل نیویورکی این پرونده را پیگیری می کند، به این نشریه گفته است که گرفتن حکم ضبط به منظور بستن وب سایت های معمولی در ایران نیست، بلکه قربانیان ترور را قادر می کند که پول هایی را که ایران به آیکان می پردازد، تصرف کنند. این پرداخت ها را ایران بابت باز کردن وب سایت های جدید یا وب سایت هایی که تجدید ثبت می شوند، و در انتهای نشانی خود علامت ir. دارند، به آیکان می پردازد.
دارشان لیتنر به هاآرتص می گوید: «ما فقط سایت هایی را که بخواهیم ببندیم، می بندیم.» و می افزاید: «نبرد ما با حکومت ایران است و ما قصد آسیب زدن به سایت های دیگر را نداریم. همه وب سایت های متعلق به حکومت به مجرد آن که اینترنت ایران تحت اختیار ما درآمد، دیگر ثبت نخواهد شد. »
داشا لیتنر و دیگر وکیلان این پرونده به هاآرتص گفته اند که نام یک دامنه، جزو دارایی های قراردادی حساب می شود و از این رو قابل ضبط است. به گفته آنان، هرگاه دادگاه ثبت نام دامنه ای را متوقف کند، آن نام تا زمانی که پرونده حل و فصل نشده، قابل انتقال به کس دیگر نیست.
به گفته این وکیل اسرائیلی، شاکیان پرونده که او آنان را قربانیان می نامد، پیش تر بخشی از حساب های بانکی و دارایی های ملکی ایران را که ده ها میلیون دلار قیمت دارد، مسدود کرده اند.
آیکان ده روز فرصت دارد تا به این حکم پاسخ دهد. به عبارت دیگر یا باید همه دامنه ها و جواز های اینترنتی ایرانی را به شاکیان تسلیم کند و یا در برابر این حکم از دادگاه درخواست تجدید نظر کند. به نوشته هاآرتص هنوز آیکان واکنشی دراین باره نشان نداده است.