اعتراضات مردمی در ایران روز چهارشنبه نیز با حضور معترضان در خیابانها ادامه یافت و مردم شهرهای کوچکتر نیز به جمع معترضان پیوستند.
شعار اصلی مردم در همه شهرها «مرگ بر دیکتاتور» و «مرگ بر خامنهای» بود، تصاویر علی خامنهای و قاسم سلیمانی به آتش کشیده شد و زنان و دختران همچنان به حرکت اعتراضی سوزاندن روسری و مقنعه ادامه دادند.
براساس تصاویر منتشر شده در رسانهها و شبکههای اجتماعی در بامداد روز پنجشنبه ۳۱ شهریور جو خیابانها در شهرهای معترض ملتهب گزارش شده است.
در تهران تظاهرات از مرکز شهر به شمال، غرب، شرق و جنوب هم سرایت کرد، تصاویر نشان میدهد تهرانیها در نازی آباد، تجریش و خیابان پیروزی با ماموران درگیر شده و در میدان رسالت ساختمانی را به آتش کشیدهاند.
در مشهد معترضان شعار «مرگ بر دیکتاتور» و «ایرانی باغیرت حمایت حمایت» سر دادند.
در قوچان هم مردم با ماموران درگیر شدند.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
در اسفراین بنر عکس خامنهای را پاره کردند در حالیکه صدای شلیک گلوله در پس زمینه تصاویر شنیده میشود.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
در قم زنان با برداشتن روسریها از سر ضمن مقابله با نیروهای امنیتی شعار دادند« مجتبی بمیری رهبری رو نبینی»
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
در گیلان هم مردم همچنان در خیابانها هستند در رشت بانوی سالمندی ضمن برداشتن روسری خود شعار میداد« بگو مرگ بر خامنهای» در لنگرود و لاهیجان و دیگر شهرهای این استان نیز مردم با نیروهای امنیتی درگیر شدند.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
شاهزاده رضا پهلوی با انتشار ویدیویی ضمن ادامه حمایت از تظاهرات مردمی در شهرهای مختلف ایران خطاب به مردم گفت: «دیدن اتحاد شما در سرتاسر کشور آرزوی همیشگی من بود.» او هممیهنان معترض را دلیر و شجاع خواند و افزود:«شما با هم نیرومندید و با هم از هر نیروی سرکوبی قویتر هستید و همین روند اگر ادامه یابد مسلما پیروز خواهید شد.»
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
همزمان با گسترش اعتراضها، محدودیت اینترنت و شمار کشتهها نیز در ایران افزایش یافت.
خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از رسانههای داخل ایران و یک دادستان محلی نوشت که چهار نفر در دو روز گذشته کشته شده و بر اساس منابع رسمی، تعداد کل کشتهها به هشت نفر رسیدهاست. این منابع میگویند که یک عضو نیروی پلیس و یک شبهنظامی طرفدار دولت نیز در میان کشتهشدهها هستند.
به گزارش رویترز خیزش اخیر، بزرگترین اعتراضات از سال ۱۳۹۸ است که ابتدا در مناطق شمال غرب ایران متمرکز بود اما بهسرعت به دستکم ۵۰ شهر و شهرستان در سراسر کشور گسترش یافتهاست.
از ساعات پایانی روز ۳۰ شهریور دسترسی مردم داخل ایران به شبکه جهانی اینترنت قطع شدهاست. نتبلاکس، سازمان غیردولتی ناظر بر اینترنت در جهان، تایید کرد که دسترسی به اینستاگرام و واتساپ در ایران محدود شدهاست.دادههای این گروه نشان میدهد که از روز دوشنبه در بخشهایی از استان کردستان در غرب ایران اختلالاتی در خدمات اینترنت وجود داشته است. این گزارش افزوده که اهالی شهر تهران و سایر نقاط کشور نیز از عصر چهارشنبه با اختلال اینترنت مواجه شدهاند.
جی کی رولینگ، نویسنده مجموعه داستانهای هری پاتر در توییتی با اشتراک گذاشتن تصویری از نتبلاکز و قطع اینترنت در ایران نوشت: «حالا باید بقیه جهان به گفتن نام مهسا ادامه دهد و با مردم ایران که در حال حاضر در خیابانها در حال اعتراض هستند همدلی و همراهی کند.»
گروه هکری انانیموس هم در ادامه حملات سایبری خود به سایتهای دولتی جمهوری اسلامی وبسایت نهاد ریاست جمهوری به نشانی president.ir را مختل کرد.
این گروه از روز گذشته و در همبستگی با معترضان ایرانی ابتدا پورتال دولت و سپس سایتهای صدا و سیما ، خبرگزاری فارس و بانک مرکزی ایران را مورد هدف قرار دادهاست.
در حالی که اعتراضها در ایران، کشتهشدن چند معترض و برخورد خشونتآمیز نیروهای حکومتی با معترضان بازتاب گستردهای در نشریات و رسانههای سراسر جهان داشته است، روزنامههای چاپ داخل ایران در شماره روز چهارشنبه ۳۰ شهریور خود توجه چندانی به آن نشان ندادند، اما تلاش کردند با استفاده از از واژههایی همچون «اغتشاش» و «آشوب» برای اشاره به اعتراضهای مردمی ، توجه خواننده را از اصل موضوع منحرف و آن را به دشمنان متصل کنند.