تناقض در عمل و گفتار پزشکیان درباره بازگرداندن استادان اخراجی؛ محمود ممتازپور از دانشگاه امیرکبیر اخراج شد

محمود ممتازپور، استاد اخراجی دانشگاه امیرکبیر

همزمان با ادعای مسعود پزشکیان درباره زمینه‌سازی بازگشت استادان و دانشجویان اخراجی، محمود ممتازپور، استاد دانشگاه امیرکبیر و از حامیان معترضان، از این دانشگاه اخراج شد.

به گزارش کانال تلگرامی «خبرنامه امیرکبیر»، اخراج محمود ممتازپور، استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر، به دنبال «پرونده سازی مشترک» حراست این دانشگاه و وزارت اطلاعات انجام شده است.

به نوشته این کانال صنفی دانشجویی، محمود ممتازپور، از استادان حامی دانشجویان در «جنبش زن - زندگی - آزادی» بود، که تن به «مهاجرت اجباری» داد و اکنون از سوی حراست دانشگاه امیرکبیر به «جمع آوری اطلاعات طبقه بندی شده» و ارائه آنها به «دول متخاصم» متهم شده است.

به گزارش «خبرنامه امیرکبیر»، این استاد اخراجی در حال حاضر با پرونده‌ای تازه در مرکز حراست وزارت علوم و اداره‌کل اطلاعات استان تهران مواجه است.

این خبرنامه تاکید کرد که مسئولان دانشگاه امیرکبیر «به بهانه اتمام موعد ۱۰ ساله او و عدم تبدیل وضعیت قراردادی به رسمی آزمایشی»، از تمدید قرارداد این استاد خودداری کرده‌اند.

اخراج این استاد دانشگاه همزمان با ادعای مسعود پزشکیان درباره زمینه‌سازی برای بازگرداندن اساتید و دانشجویان اخراجی صورت گرفته است.

مسعود پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم جمهوری اسلامی ایران، روز پنج‌شنبه ۸ شهریور از حسین سیمایی صراف، وزیر جدید علوم، خواست که با بازنگری در وضعیت استادان و دانشجویان اخراج شده، زمینه بازگرداندن آنها را فراهم کند.

مسعود پزشکیان پیشتر اذعان کرده بود که پس از انقلاب بهمن سال ۵۷ از مسئولان «پاکسازی در دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها» بوده است.

در جریان تسویه‌حساب‌های سیاسی و عقیدتی جمهوری اسلامی که از روزهای ابتدایی تاسیس آن تحت عنوان «پاکسازی» آغاز شد، شمار گسترده‌ای از اساتید و دانشجویان دگراندیش در جریان آنچه جمهوری اسلامی «انقلاب فرهنگی» خواند، از دانشگاه‌ها اخراج شدند.

این روند در سال‌های اخیر هم با نام «پروژه خالص‌سازی» در دانشگاه‌ها ادامه یافته است.

روزنامه اعتماد روز ۲۲ شهریور سال گذشته از اخراج یا تعلیق دست کم ۱۱۰ استاد از دانشگاه‌ها خبر داده و نوشته بود این استادان یا از مخالفان انتخاب ابراهیم رئیسی بوده‌اند و یا از اعتراضات سال ۱۴۰۱ در ایران حمایت کرده‌اند.