مدیر حوزه علمیه کنگاور خطاب به خامنه‌ای: قله‌ای که نشان می‌دهی کجاست؟ رویگردانی از معنویت کولاک می‌کند

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی

محمدتقی اکبرنژاد، مدیر حوزه علمیه کنگاور، در ویدیویی که به تازگی از او در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، از قول یکی از نمازگزاران رفتار و عملکرد علی خامنه‌ای در مورد مسائل داخل کشور را به باد انتقاد گرفته و می‌گوید مجلس خبرگان مرده است یا زنده که از رهبر جمهوری اسلامی سوال نمی‌کند؟

مدیر حوزه علمیه کنگاور می‌گوید یکی از «متدینین» در یک دورهمی بعد از نماز «با یک حزن و افسوسی» گفته که «آقای خامنه‌ای رهبر ما نیست، رهبر یمنی‌ها و فلسطینی‌ها است» زیرا «من فکر می‌کنم دلش برای آنها بیشتر از ما می‌سوزد.»

او در ادامه به نقل از این نمازگزار می‌گوید که رهبری جمهوری اسلامی نسبت به جهش دلار از سه هزار تومان به ۲۶ هزار تومان واکنشی از خود نشان نمی‌دهد و نمی‌گوید که «خط قرمز ما مردم ماست» بلکه «فلسطین» و یمن اولویت آقای خامنه‌ای است.

مدیر حوزه علمیه کنگاور می‌گوید احساس این فرد این است که علی خامنه‌ای نسبت به «خون دماغ شدن یک فلسطینی» موضع می‌گیرد اما در برابر کشته‌شدن سالانه ۲۰ هزار ایرانی در جاده‌های کشور موضع نمی‌گیرد و نمی‌گوید که این مساله باید حل شود.

به گفته او، نباید ابتدا در «فضای بیرونی» تصمیمات گرفته شود و سپس «فضای داخلی» را با آن تطبیق دهند.

آقای اکبرنژاد در ادامه سخنانش می‌گوید: «من فکر می‌کنم مساله واضح است؛ فقط کافی است خودمان را گول نزنیم و چشم‌هایمان را باز کنیم.»

به گفته او، در ایران بر خلاف دیگر مناطق جهان «رویگردانی از معنویت کولاک می‌کند.»

مدیر حوزه علمیه کنگاور در ادامه به انتقاد از مجلس خبرگان رهبری می‌پردازد و می‌گوید: «من تعجب می‌کنم خبرگان ما کجاست؟ خبرگان ما مرده است یا زنده؟» او در ادامه این پرسش را مطرح می‌کند که چرا مجلس خبرگان «یک بار از رهبری سوال نمی‌کند که ... توضیح بده این قله‌ای که به ما نشان می‌دهی کجاست و چرا این ملت این قله را حس نمی‌کند؟»

خامنه‌ای تابستان امسال در یک سخنرانی بدون اشاره به مشکلات متعدد در کشور ادعا کرده بود: «ما از بخش زیادی از مسیر با وجود شیب‌ تند عبور کرده و به قله‌ها نزدیک شده‌ایم.»

مدیر حوزه علمیه کنگاور درباره ادعای خامنه‌ای مبنی بر اینکه ملت ایران نسبت به سال متدین‌تر شده، می‌پرسد: «چرا ما این تدین را نمی‌بینیم [و] فقط شما دارید می‌بینید؟»

جمهوری اسلامی ایران طی بیش از سه دهه گذشته تحت رهبری علی خامنه‌ای با صرف میلیاردها دلار اقدام به ایجاد گروه‌های نیابتی و دامن‌زدن به بی‌ثباتی‌های منطقه از طریق ارائه حمایت‌های مستمر مالی و نظامی از این گروه‌ها کرده است.

این در حالی است که ایران با بحران‌های پرشماری از جمله بحران اقتصادی، فقر، بیکاری گسترده، تورم افسارگسیخته، و سقوط تاریخی ارزش پول ملی دست و پنجه نرم می‌کند و ملت ایران از تبعات سیاست خارجی حکومت خامنه‌ای از جمله تحریم‌های گسترده کشورهای غربی به دلیل ماجراجویی‌های نظامی و دخالت‌های جمهوری اسلامی در منطقه رنج می‌برد.