نمایندگان علی خامنهای در استانهای کشور روز جمعه با حمایت از بیانیه وزارت کشور در دفاع از حجاب اجباری، از مردم خواستند با مخالفان حجاب اجباری برخورد کنند.
احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد، گفت حجاب در ایران «قانون» است و «بیحجابی» هم «ضداسلام» و هم «ضدقانون» است. او از نیروی انتظامی و نیروهای امنیتی خواست در راستای «قانونمداری» با افراد «بیحجاب» برخورد کنند. نماینده علی خامنهای در خراسان رضوی همچنین گفت روزهخواری و بیحجابی «مصداق لگد زدن به سفره ضیافتالله» است و مردم باید با افراد خاطی برخورد کنند.
محمدحسن ابوترابی فرد، خطیب موقت نماز جمعه تهران، هشدار داد کسانی که حجاب را رعایت نمیکنند باید بدانند «زنان و مردان روزهدار از آنها دست بر نخواهند داشت.»
محمدباقر محمدی لائینی، نماینده علی خامنهای در استان مازندران و امام جمعه ساری، گفت: «باد روسریها را از سر یکسریها برده است که در واقع امتحان الهی است و باید مراقب باشیم در این امتحان الهی شکست نخوریم.» او زنان مخالف حجاب اجباری را «اقلیتی هنجارشکن در کوچه و خیابانها» خواند که «حرمتها را زیر سوال میبرند.»
محمدعلی آلهاشم، امام جمعه تبریز، «از طرف مردم آذربایجان» از بیانیه وزارت کشور در دفاع از حجاب اجباری قدردانی کرد.
و غلامعلی صفایی بوشهری امام جمعه بوشهر، گفت «حجاب و عفاف حکم خداوند است» و نباید نیروی قضایی و انتظامی را در نظارت بر اجرای این «قانون» تنها گذاشت.
وزارت کشور جمهوری اسلامی شامگاه پنجشنبه دهم فروردین طی بیانیهای اعلام کرد: «هیچگونه عقبنشینی یا تساهل در اصول و احکام دینی و ارزشهای سنتی صورت نگرفته و نخواهد گرفت و حجاب به عنوان یک ضرورت شرعی غیرقابل تردید همواره از اصول عملی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.»
همچنین ببینید: وزارت کشور جمهوری اسلامی: «در بحث حجاب نه عقبنشینی میکنیم نه تساهل»این وزارتخانه در بیانیه خود بر حمایت از همه آمران به معروف و ناهیان از منکر در سراسر کشور تاکید کرد و افزود: «دستگاه قضائی، ضابطان و سایر نهادهای ذیربط نسبت به مواجهه با معدود هنجارشکنان اقدام خواهند نمود و اجازه تعدی به حریم و هویت مقدس زن مسلمان ایرانی را نخواهند داد.»
با گذشت چندین ماه از آغاز حرکت مدنی زنان و برداشتن روسریها، مقابله دستگاههای حکومتی برای اعمال حجاب اجباری با شکست مواجه شده است.
ویدیوها و تصاویر منتشرشده از شهرهای مختلف ایران، حاکی از حضور پررنگ زنان بیحجابی است که با خواست حاکمیت به مخالفت برخاستهاند و حق انتخاب پوشش را موضوعی شخصی میدانند.
در شرایطی که بنابر تصاویر منتشر شده، زنان باحجاب و بیحجاب در جامعه در کنار یکدیگر مشاهده می شوند، اما معترضان به آنچه بیحجابی می نامند، همچنان به برخورد و گاهی درگیری با دختران و زنان بر سر حجاب ادامه میدهند.