همزمان با دستور معاون اول رئیس جمهوری ایران برای تشکیل کمیته ای برای بررسی حقوق های غیرمتعارف در دولت، دادستان کل ایران خواستار عزل مدیرانی شد که حقوق بالا دریافت کردهاند.
به گزارش ایسنا، محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور روز سه شنبه اول تیر ماه در سخنانی گفت که فیش های حقوقی افشا شده برخی مدیران به ابزاری برای برخوردهای جناحی بدل شده است.
او گفت: "انتظار ما از رئیس جمهور این است که همانگونه که وعده داده با مدیران اینچنینی برخورد شود و چند تن از این افراد که مستندات محکمی درباره حقوق آنها وجود دارند، عزل شوند.
او در عین حال جناحی شدن این موضوع را اخلاقی ندانست. به گفته او علاوه بر دولت و مجلس، دستگاه قضایی هم اقداماتی را در این زمینه در دست انجام دارد.
از سوی دیگر، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری که از دستگاههای دولتی خواسته بود تا فهرستی از حقوق دریافتی مدیرانشان ارائه کنند، روز سهشنبه در پی ارائه این فهرست دستور تشکیل کمیتهای سه نفره برای رسیدگی و تطبیق دریافتی مدیران دولتی با قوانین و مقررات را صادر کرد.
آقای جهانگیری از این كميته خواست تا با بررسی فهرستهای دريافت شده از دستگاهها، موارد تخلف در پرداختها را او گزارش كنند.
پیشتر، در پی انتشار فیش های حقوقی برخی از مدیران دولتی که نشان دهنده دریافت حقوق های بسیار بالا توسط این مدیران بود، رئیس جمهوری ایران به اسحاق جهانگیری دستور پیگیری این موضوع را داده بود.
در این بین، وزیر اطلاعات نیز روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران از رسانه ها به خاطر افشای فیش های حقوقی بالای مدیران تشکر کرد.
جنجال بر سر حقوق دریافتی مدیران بیمه مرکزی و بانک رفاه کارگران، هفته گذشته با اعلام حقوق صفدر حسینی، رئیس صندوق توسعه ملی و اعضای هیات عامل این صندوق، ابعاد بزرگتری به خود گرفت.
در سوی دیگر، روزنامه دولتی ایران نیز فهرستی از دریافتی تعدادی از مدیران دوران احمدی نژاد منتشر کرده است که حدود ۵ سال پیش، در عرض یکسال صدها میلیون تومان پاداش دریافت کردند.