گروه‌های نفوذی وابسته به جمهوری اسلامی روزنامه‌نگاران اسرائیلی را به مرگ تهدید کردند

حمله به روزنامه نگاران اسرائیلی در رسانه‌های اجتماعی

گروه‌های نفوذی وابسته به کشورهای خارجی، از جمله جمهوری اسلامی، روزنامه‌نگاران اسرائیلی را در رسانه‌های اجتماعی هدف قرار می‌دهند، اقدامی که به نظر می‌رسد بخشی از جنگ روانی علیه مردم اسرائیل باشد.

به گزارش «هاآرتص»، این اقدامات که پس از حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل آغاز شد، شامل ارسال پیام‌های توهین‌آمیز، تهدید به مرگ، و اتهام همکاری با دشمن، است.

در هفته‌های اخیر تعدادی از روزنامه‌نگاران در داخل اسرائیل تماس‌های تلفنی از شماره‌های ثبت شده در خارج کشور داشتند و افرادی با انگلیسی ضعیف و‌ لهجه غلیظ، از جمله فارسی، آنها را به مرگ تهدید کردند.

به گفته یک سازمان نظارت دیجیتال، این شماره‌های تلفن به یک شبکه اینترنتی مرتبط هستند که شامل حساب‌های جعلی است که دارندگان آنها ادعا می‌کنند از طیف‌های سیاسی چپ و راست اسرائیل هستند، و از دولت اسرائیل حمایت یا انتقاد می‌کنند.

هاآرتص پیشتر گزارش داده بود که شبکه‌های نفوذ خارجی به گروه‌های اینترنتی متعلق به جنبش اعتراضی اخیر در اسرائیل نفوذ کرده‌ و تعدادی از کاربران اسرائیلی را در راستای اهداف مغرضانه خود فریب دادند یا از آنها جاسوسی کردند.

بررسی‌های ها‌آرتص نشان می‌دهد که این حساب‌ها دارای هویت و تصاویر جعلی، یا سرقت شده از سایر کاربران رسانه‌های اجتماعی هستند و برخی از آنها در طول زمان با ارائه نظرات کاملا متضاد، و حمایت یا مخالفت با سیاست‌های دولت در مواردی مانند سرنوشت گروگان‌های اسرائیلی، تلاش می‌کنند تا به اختلافات موجود در این کشور دامن بزنند.

کارزارهای جاسوسی وابسته به جمهوری اسلامی در گذشته سازمان‌ها، نهادها، شخصیت‌ها، و کاربران اسرائیلی در رسانه‌های اجتماعی، را به شیوه‌های متفاوتی هدف قرار دادند.

شرکت رسانه اجتماعی «متا» هفته گذشته تأیید کرد که جمهوری اسلامی یک شبکه گسترده تأثیرگذاری در شبکه‌های اجتماعی را هدایت کرده است.

این شبکه که سال گذشته میلادی برای نخستین بار توسط هاآرتص با همکاری پژوهش‌گران افشا شد، شامل انبوهی از حساب‌های کاربری با دیدگاه‌های مذهبی، سکولار، محافظه‌کار، لیبرال، همجنس‌گرایانه، و غیره، بود که به اختلافات سیاسی و اجتماعی اسرائیل در رسانه‌های اجتماعی دامن می‌زدند.

این کاربران جعلی همچنین به انتشار گزارش‌های نادرست، تحریک عواطف و احساسات اسرائیلی‌ها، تخریب شخصیت و اعتبار چهره‌های تأثیرگذار، و سایر اقدامات مخربی می‌پردازند که بخشی از جنگ روانی علیه اسرائیل است.

منبع: هاآرتص