شرکت امنیتی: «باند سایبری» مورد حمایت جمهوری اسلامی ده‌ها شرکت بزرگ اسرائیلی را هک کرد

به گفته یک شرکت تخصصی فعال در زمینه تهدیدهای سایبری، یک باند سایبری مورد حمایت جمهوری اسلامی که اخیراً ظهور کرده و خود را «سایبر طوفان» می‌نامد، اطلاعات ۴۹ شرکت اسرائیلی را هک کرده است.

وبگاه «سایبرنیوز» به استناد گزارش شرکت «فالکون‌فیدز‌آی‌او» گزارش داد که کارشناسان این شرکت بر این باورند که «سایبر طوفان» با رخنه اطلاعاتی در داده‌های یک شرکت میزبانی خدمات وبگاه‌ها توانسته است داده‌های این شرکت‌ها را هک کند.

به گفته محققان «فالکون‌فیدز‌آی‌او»، در هفته‌های اخیر ۴۹ شرکت اسرائیلی از جمله سازمان نوآوری اسرائیل، تویوتا اسرائیل، وزارت رفاه و امنیت اجتماعی اسرائیل، شرکت اسرائیلی امنیت سایبری، و شرکت اطلاعات جغرافیایی «مکس» هک شدند.

شرکت «فالکون‌فیدز‌آی‌او» گفت: «برخلاف تصور عمومی، مهاجمان سایبری همه این شرکت‌ها را به صورت جداگانه هک نکرده‌اند. درعوض، آنها یک شرکت میزبان به نام «سیگنچر-آی‌تی» را هدف قرار دادند و داده‌های ۴۹ شرکت اسرائیلی را به سرقت بردند.»

این شرکت می‌گوید که این باند سایبری مورد حمایت جمهوری اسلامی داده‌های این شرکت را به سرقت برد و سپس همه آنها را از پایگاه داده‌های شرکت میزبان پاک کرد.

به گفته «فالکون‌فیدز‌آی‌او» اجرای موثر حملات سایبری این چنین پیچیده، سطحی از پشتیبانی و منابعی را نشان می‌دهد که معمولاً برای گروه‌های هکر مستقل در دسترس نیست و کارشناسان امنیت سایبری با توجه به سبک، اهداف و حوزه ژئوپلیتیکی که هدف قرار گرفته است بر این باورند که جمهوری اسلامی پشت این باند سایبری است که برای اولین بار در روز شنبه، ۲۷ آبان، در تلگرام ظاهر شد و ادعا کرد که بیش از هزار پایگاه اطلاعاتی مهم را «نابود کرده است.»

اسرائیل و آژانس‌های امنیت سایبری آمریکا و پلیس فدرال ایالات متحده در آن زمان با انتشار اطلاعیه‌ای بر ادامه فعالیت‌های مخرب سایبری توسط باندهای مورد حمایت جمهوری اسلامی و حفاظت بهتر از شبکه آب‌رسانی و سیستم فاضلاب و سایر بخش‌ها تاکید کردند.

آن نوبرگر، معاون مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا، در این باره گفته بود که حملات اخیر به چندین سازمان آمریکایی توسط گروه هکر ایرانی «سایبر اونجر» پیچیده نبوده و «تأثیر حداقلی» بر سامانه آب گذاشته است.

او تاکید کرد که با این حال، حملات اخیر به عنوان اخطاری تازه‌ای عمل می‌کند و نشان می‌دهد شرکت‌ها و اپراتورهای آمریکایی که بر زیرساخت‌های حیاتی نظارت دارند، همچنان با تهدیدهای سایبری مستمر و حرفه‌ای از سوی کشورهای متخاصم و تبهکاران مواجه هستند؛ تهدیداتی که هیچ نشانه‌ای از کاهش در آن نیست

به گزارش «سایبرنیوز» اسرائیل اخیراً گفته است که جمهوری اسلامی و حزب‌الله لبنان پشت حمله سایبری به یک مرکز پزشکی در شهر صفد در شمال اسرائیل هستند. بنا به این گزارش، هکرها موفق به سرقت برخی از اطلاعات حساس شدند اما نتوانستند کار بیمارستان را مختل کنند.