نتایج مطالعه تأثیر فایزر بر پیشگیری از ابتلا به گونه دلتا در نوجوانان منتشر شد

یافته های یک تحقیق در میان حدود ۲۰۰ هزار نوجوان اسرائیلی نشان می‌دهد واکسن فایزر به میزان ۹۳ درصد در توقف ابتلای دارای علائم کرونا مؤثر بوده و تقریباً در کنترل گونه دلتا به طور کامل تاثیرگذار است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این مطالعه توسط پژوهشگران دانشگاه هاروارد، بیمارستان کودکان بوستون و سازمان حفاظت از سلامت اسرائیل بر روی افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله‌ انجام شده است.

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد نوجوانانی که از ۸ ژوئن تا ۱۴ سپتامبر واکسن زده بودند، دو هفته پس از دریافت دز اول، ۵۹ درصد کمتر از گروه واکسینه نشده به کرونا مبتلا شدند. این افراد، ۵۷ درصد کمتر از آن‌هایی که واکسن نزده بودند علائم بیماری نشان دادند.

این ارقام، یک هفته پس از دریافت دز دوم، به ۹۰ درصد و ۹۳ درصد افزایش پیدا کرد.

این مطالعه زمانی انجام شده است که گونه دلتای ویروس کووید-۱۹ در اسرائیل غالب بود.

سازمان حفاظت از سلامت اسرائیل در بیانیه‌ای گفته است که این مطالعه بزرگترین ارزیابی علمی است که تأثیر واکسن بر روی گونه دلتا در این گروه سنی را مورد بررسی قرار داده است.

یک مطالعه منتشر شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا نیز نشان داده است که واکسن فایزر، ۹۳ درصد در پیشگیری از بستری شدن در بیمارستان در افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله مؤثر بوده است.

قرار است مقامات نظارتی آمریکا به زودی در مورد صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن فایزر به کودکان ۵ تا ۱۱ ساله تصمیم‌گیری کنند.