نخستین حمله اسرائیل به جنوب لبنان پس از اعلام خبر توافق آمریکا و رژیم ایران

تصویری از اصابت موشک (آرشیو)

درست یک روز پس از اعلام خبر درباره دستیابی آمریکا و جمهوری اسلامی به توافق اولیه برای امضای یک «یادداشت تفاهم» از سوی پرزیدنت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، اولین حمله مرگبار پس از اعلام این توافق با حمله اسرائیل در جنوب لبنان رقم خورد.

به گزارش رویترز، این حمله یک کشته برجای گذاشت.

این در حالی است که منابع امنیتی لبنان و رسانه‌های دولتی دوشنبه ۲۵ خرداد گزارش دادند که یک پهپاد اسرائیلی خودرویی را در جنوب لبنان هدف قرار داده و راننده آن را کشته است.

این حمله اولین حمله مرگبار گزارش شده اسرائیل در لبنان پس از اعلام خبر دستیابی آمریکا و رژیم ایران به توافقی برای امضای بود.

فاکس نیوز هم روز یکشنبه ۲۴ خرداد، به نقل از پرزیدنت ترامپ اعلام کرد: «دونالد ترامپ از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل، به دلیل حملات اخیر به بیروت انتقاد کرد و پرسید: «داری چه‌کار می‌کنی؟»

پرزیدنت ترامپ به نتانیاهو گفت که هیچ اقدام دیگری برای جلوگیری از لغو توافق انجام نشود.

این در حالی است که ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش اسرائیل، نیز روز یکشنبه ۲۴ خرداد اعلام کرد: «نیروهای این کشور برای حمله احتمالی موشکی بالستیک رژیم ایران در ساعات آینده آماده هستند و از شهروندان خواست دستورالعمل‌های جبهه داخلی را جدی بگیرند.»

او گفت: «ارتش اسرائيل در پی افزایش تنش‌ها در منطقه، در وضعیت آماده‌باش قرار دارد.»

به گزارش جروزالم پست، او تاکید کرد: «حمله احتمالی جمهوری اسلامی می‌تواند در واکنش به حملات هوایی روز یکشنبه اسرائیل به مواضع حزب‌الله در بیروت باشد؛ حملاتی که او گفت اسرائیل، پس از پرتاب پهپادهای حزب‌الله به سوی شهرک‌های شمالی اسرائیل انجام داد.»

همزمان، مقام‌های اسرائیلی به روزنامه جروزالم پست گفتند در صورت حمله رژیم ایران، اسرائیل پاسخ خواهد داد. یکی از این مقام‌ها گفت: «هیچ سناریویی وجود ندارد که [جمهوری اسلامی] ایران به ما شلیک کند و اسرائیل پاسخ ندهد.»