همدردی جهانيان

ارسال پيام های ابراز همدردی و اعلام آمادگی برای کمک رسانی به آسيب ديدگان در طوفان دريائی کاترينا به ايالات متحده از گوشه و کنار جهان ادامه دارد.

کوفی عنان دبير کل سازمان ملل متحد ضمن ابراز تأثر عميق خود ، به بازماندگان و خانواده های قربانيان طوفان کاترينا تسليت گفت.

ملک عبدالله پادشاه عربستان سعودي برای ابراز تاسف ، تلفنی با پرزيدنت بوش تماس گرفت ، و ژاک شيراک رئيس جمهور فرانسه در نامه ای با عنوان "جرج عزيز" همدردی خود را ابراز کرد.

اليزابت، ملکه بريتانيا نيز با فرستادن پيام ، تاسف خود را ابراز کرد و واتيکان اعلام کرد که پاپ بنديکت برای قربانيان و امدادگران دعا ميخواند.

دولت ونزوئلا پيشنهاد ارسال سوخت و نيروی امدادی بشردوستانه داده است.

ولاديمير پوتين رئيس جمهور روسيه گفت کشورش آماده فراهم کردن هرگونه کمک است.

سخنگوی وزارت خارجه ايران مراتب همدردی مردم ايران را ابراز کرد.

حاجيم ال حسنی رئيس پارلمان عراق در نامه ای برای قانونگزاران آمريکائی ابراز همدردی کرده است.

سخنگوی کاخ سفيد ميگويد پال مارتين نخست وزير کانادا در تماسی تلفنی با پرزيدنت بوش ضمن ابراز تاسف برای مشارکت در عمليات بازسازی اعلام آمادگی کرده است.

يک سخنگوی وزارت امور خارجه آمريکا با قدردانی از پيام های همدردی و ابراز آمادگی برای کمک گفت هنوز خيلی زود است که آمريکا بتواند با ارزيابی دقيق، واکنشی نشان دهد، و چگونگی اين واکنش ظرف روز ها و هفته های آينده روشن خواهد شد.

در اين ميان اوپک بر تعهد و پای بندی خود در جبران هرگونه کمبودی در توليد نفت تاکيد گذاشت.

رهبران ممالک آسيائی نيز ضمن ابراز همدردی آمادگی خود را برای کمک اعلام کردند. رئيس جمهوری کره جنوبی در نامه ای برای پرزيدنت بوش ابراز اميدواری کرده است که عمليات بازسازی بسرعت به انجام برسد.

منموهان سينگ نخست وزير هند در نامه همدردی خود برای پرزيدنت بوش موفقيت در بازسازی سريع مناطق آسيب ديده را آرزو کرده است.

اندونزی که خود هنوز با عواقب سونامی دست به گريبان است نيز ابراز تاسف کرده است.

نخست وزير نيوزيلند گفت کشورش برای ارسال هرگونه کمکی که واشنگتن بخواهد آماده است.