یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، در یک سخنرانی از واحدهای زمینی ارتش این کشور که در مرز غزه مستفر شده اند، خواست که برای حمله به داخل این منطقه «آماده باشند.»
به گزارش آسوشیتدپرس ، او با اشاره به گروه شبه نظامی حماس که کنترل غزه را در دست دارد، افزود: «ممکن است یک هفته، یک ماه، دو ماه طول بکشد تا آنها را نابود کنیم.»
ده ها هزار سرباز اسرائیلی در این منطقه استقرار یافته اند.
همزمان، شبکه خبری «سیانان» در گزارشی گفت که انتظار می رود که گذرگاه «رفح» به رغم وعدههای داده شده برای بازگشایی و امکان ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه کماکان بسته باقی بماند.
«سیانان» افزود که به این ترتیب سرنوشت کمک های بشردوستانه به غیرنظامیان در غزه همچنان نامشخص است.
سازمان ملل در گزارشی اعلام کرده است که هزاران تن محموله کمکهای بشردوستانه در پشت گذرگاه «رفح» ماندهاند.
همچنین ببینید: سازمان ملل: بازگشایی گذرگاه رفح برای کمکهای بشردوستانه همچنان نامشخص استجو بایدن، رییس جمهوری ایالات متحده، گفته بود که عبدالفتاح السیسی، رییس جمهوری مصر، با باز کردن گذرگاه رفح موافقت کرده است تا نخستین محموله کمکهای بشردوستانه از آن طریق وارد غزه شود.
پس از آن هم دفتر نخست وزیری اسرائیل اعلام کرد که در پی درخواست جو بایدن، و بر اساس تصمیم کابینه این کشور، مانع کمکهای بشر دوستامه از جانب مصر نخواهد شد. اما در این بیانیه تاکید شد که این کمکها نباید در دسترس گروه شبه نظامی حماس قرار گیرد.
این گروه که تحت حمایت مالی ونظامی جمهوری اسلامی است، روز ۱۵ مهر به اسرائیل حمله کرد که در پی آن، دست کم ۱۴۰۰ تن عمدتا غیر نظامیان کشته شدند.
بیش از ۲۰۰ غیر نظامی و نظامی اسرائیلی هم به دست شبه نظامیان حماس و جهاد اسلامی به گروگان گرفته شده و به نوار غزه منتقل شده اند. از وضعیت اکثر آنها اطلاعی در دست نیست.
اسرائیل در واکنش به این حمله، نوار غزه را محاصره و حملات خود را آغاز کرد که تاکنون ادامه داشته است. مقام های حکومت حماس که کنترل غزه را در دست دارد، می گویند در پی این حملات، هزاران تن کشته و زخمی شدند که اکثر آنها غیر نظامی بوده اند. با این حال، اسرائیل تاکید می کند که حملاتش متوجه اهداف حماس و سایر گروه های شبه نظامی در غزه است.