درحالی که دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس از همکاری فرهاد دانشجو رییس این دانشگاه با وزارت اطلاعات خبر داده و گفتهاند که وزارت اطلاعات با ورود به موضوع دانشجویان اقدام به احضار و بازجویی از آنها کرده است؛ فرهاد دانشجو میگوید که «هیچ» دانشجویی حکمی دریافت نکرده است.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: «هیچ یک از دانشجویان دانشگاه تاکنون از کمیته انضباطی برای تعلیق و... حکمی دریافت نکرده و علت ممنوع الورودی تعداد اندکی از دانشجویان به دلیل مسائل آموزشی بوده است.»
فرهاد دانشجو مدعی شده است که «چند دانشجوی دستگیر شده از دانشگاه نیز در خارج از محیط دانشگاه در اعتراضات دستگیر شده بودند که دانشگاه تمام تلاش خود را برای آزادی آنان انجام داد.»
او عدم شرکت برخی از دانشجویان در کلاسهای درس «بیش از حد مجاز» را از دلایل «آموزشی» برای جلوگیری از ورود برخی از دانشجویان دانست.
در طرف مقابل اما شورای صنفی دانشجویان کشور چند روز پیش اعلام کرد که احضار تلفنی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات «امری معمول در روزهای اخیر» شده است. این شورا تاکید کرده بود که پیش از این، کمیته انضباطی و حراست دانشگاه نزدیک به بیش از ۱۰۰ پرونده انضباطی با «اتهامات واهی و بیاساس» برای دانشجویان تشکیل داده است.
این شورا صنفی همچنین از در پیش گرفتن «سیاست ترس، تهدید، تماس با خانواده و ایجاد فشار روانی» توسط فرهاد دانشجو بعنوان رئیس دانشگاه و بسیح کارکنان خبر داده و مدعی شده که رئیس دانشگاه تربیت مدرس، از ترس و برای «محکمکاری» کار را به «نهاد امنیتیتر» یعنی وزارت اطلاعات سپرده است.
برخورد با دانشجویان و ایجاد ترس عمومی در بین آنها یکی از راهکارهای دستگاههای امنیتی در دهههای گذشته بوده و بر همین اساس خبرگزاری «هرانا» نیز نوشته است که معصومه مومنی، دانشجوی دانشگاه هنر و دو تن از دانشجویان دانشگاه تهران توسط کمیته انضباطی این دانشگاهها هر کدام به «منع موقت از تحصیل» محکوم شدند.
هفته پیش نیز شورای صنفی دانشجویان از اخراج فاطمه محزون دانشجوی هوشبری دانشگاه علوم پزشکی بجنورد توسط شورای انضباطی مرکزی وزارت بهداشت خبر داد و نوشت که او به ۵ سال محرومیت از تحصیل در کلیهی دانشگاههای کشور محکوم شده است.