تداوم حملههای هوایی ائتلاف به رهبری عربستان سعودی به مواضع شیعیان حوثی در یمن و تشدید درگیریها در پایتخت این کشور و در بندر عدن هزاران نفر از جمله کودکان را آواره کرده و کشورهای مختلف را بر آن داشته است که برای خارج کردن شهروندانشان از یمن اقدام کنند.
هند تاکنون نزدیک به سه هزار شهروند خود را، که نیمی از آنان پرستارند، از راه هوا و دریا از یمن خارج کرده و میگوید ۲۳ کشور دیگر برای خروج شهروندانشان از یمن، از دهلی نو درخواست کمک کردهاند. همچنین پاکستان صدها تن از اتباع خود را که در یمن اقامت داشتند، توسط یک ناو جنگی بیرون برده است.
در ویدئویی که ارتش فرانسه بهتازگی منتشر کرده هلیکوپترهای فرانسوی دیده میشوند که شهروندان فرانسوی و اتباع دیگر کشورها را، که کودکان نیز در میان شان دیده میشوند، از بندر عدن به دو کشتی نظامی منتقل میکنند تا بعد راهی جیبوتی در آنسوی تنگه باب المندب شوند.
ادامه درگیری میان شیعیان حوثی و نیروهای دولتی و حامی عبد ربه هادی منصور، و تداوم حملههای هوایی ائتلاف به رهبری عربستان سعودی به مواضع شبه نظامیان شیعه، ده ها هزار شهروند یمن آواره و صدها نفر از جمله کودکان کشته شده اند.
یونیسف هشدار داده است ادامه خشونت و آوارگی در یمن به سلامت کودکان لطمه میزند. کریستف بولیراچ سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد ( یونیسف) می گوید: «از شروع درگیری در ۲۶ مارس تا کنون ۷۴ کودک جان خود را از دست داده اند و ۴۴ کودک زخمی شده اند. اما به نظرما این ارقام خوش بینانه هستند و شمار کودکانی که کشته شده اند خیلی بیشتر است».
با ادامه خشونتها در یمن، پارلمان پاکستان روز سه شنبه نیز به بررسی درخواست عربستان سعودی برای پیوستن به ائتلاف در جبهه جنگ یمن- از راه ارسال جنگنده و اعزام نیرو- ادامه داد.
شماری از قانونگذاران پاکستان مخالفت خود را با پیوستن اسلامآباد به عملیات ائتلاف به رهبری عربستان علیه شیعیان حوثی در یمن اعلام کردهاند. درهمین حال نواز شریف، نخست وزیر پاکستان، خواستار مشارکت ایران در گفتوگوهای مربوط به اوضاع امنیتی یمن شده است. جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، روز چهارشنبه برای دیداری دو روزه به پاکستان سفر می کند. گمان میرود اوضاع یمن محور اصلی گفتوگوهای آقای ظریف با مقام های پاکستانی باشد.