به نظر می رسد ولادیمیر پوتین تنها رهبری است که از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید استقبال کرده است. پوتین که در ستایش دونالد ترامپ او را نامزدی «رنگارنگ» خوانده، خود به دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا متهم شده است.
از سویی دیگر، دونالد ترامپ که در روسیه منافعی دارد و با سرمایه گذاران روس در ارتباط است، چندین بار پوتین را در تبلیغات انتخاباتی اش ستایش کرده است.
همچنین در حالیکه خانم کلینتون، کرملین را به انجام حملات سایبری برای نفوذ در انتخابات آمریکا متهم کرده، آقای ترامپ گزارش ها مبنی بر دخالت روسیه در انتخابات را رد کرده است.
وقتی به انگلستان می رسیم، ترزا می، نخست وزیر بریتانیا، پیش از پیش یک رودررویی با آقای ترامپ داشته است. پس از اشاره ترامپ به اینکه محله های مسلماننشین انگلستان امن نیستند، خانم ترزا می پاسخ داد ترامپ درکی از انگلستان ندارد.
بریتانیا همچون برخی کشورهای دیگر بر این اعتقاد است که خانم کلینتون ثبات بیشتری به آمریکا خواهد داد و روابط با دیگر کشورها را خدشه دار نخواهد کرد.
در اروپا نیز کشورهای معدودی از به قدرت رسیدن دونالد ترامپ منفعت خواهند برد. فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه، اخیرا گفته بود «ترامپ شما را به عق زدن می اندازد.» از سویی دیگر فرانک والتر، وزیر خارجه آلمان، نیز در اشاره به دیدگاه ترامپ درباره مسلمان ها گفته است که ترامپ «واعظ تنفر است.»
ترامپ همچنین بارها چین را محکوم کرده است به دزدیدن مشاغل آمریکا و تقلب در قراردادهای تجاری. «لو جیوی» وزیر اقتصاد چین اخیرا در یک مصاحبه آقای ترامپ را یک «نوع غیرمنطقی» خطاب کرد.