لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ ایران ۱۰:۲۸

صدای آمریکا ادعای دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی را رد کرد؛ این ماموران آنها هستند که خبرنگاران ما را تهدید می‌کنند


سخنگوی صدای آمریکا اظهارات ابوالفضل مهرآبادی سرپرست دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی در واشنگتن مبنی بر «دخالت صدای آمریکا در رای‌گیری حکومتی جمهوری اسلامی برای جایگزینی ابراهیم رئیسی» را رد کرد و آن را «کذب محض» خواند.

امیلی وب در بیانیه‌ای گفت: «خبرنگاران صدای آمریکا از شعب رای‌گیری در سراسر اروپا و ایالات متحده گزارش تهیه می‌کنند و ادعای آقای مهرآبادی مبنی بر تهدید کارکنان شعب رای‌گیری توسط خبرنگاران ما صحت ندارد.»

به گفته او «در حقیقت، این ماموران جمهوری اسلامی هستند که خبرنگاران صدای آمریکا را تهدید می‌کنند»

خانم وب در این بیانیه آورده است : «ما امنیت و حفاظت خبرنگاران صدای آمریکا را بسیار جدی می‌گیریم و در حالی که آنها از خط مقدم حقیقت را گزارش می‌دهند، از آنها با تمام توان محافظت می‌کنیم.»

هفته گذشته سرپرست دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی در واشنگتن درتماس تلفنی با ستاد «انتخابات» خارج از کشور ادعا کرد که خبرنگار صدای آمریکا تلاش کرده این رأی‌گیری حکومتی در آمریکا لغو شود و این دفتر از همین‌رو از صدای آمریکا در این رابطه شکایت کرده است.

سرپرست دفتر حافظ منافع جمهوری اسلامی در واشنگتن گفته بود: «خبرنگار صدای آمریکا با هتل متاسفانه تماس گرفته و تهدید کرده این کشوری که در حال تحریم هست، شما به چه دلیلی اجازه انتخابات دادید؟»

او در ادامه گفت: «ما وکیل گرفته‌ایم و علیه آن‌ها [صدای آمریکا] شکایت کردیم.»

گفتنی است بخش حقوقی «سازمان رسانه‌های جهانی ایالات متحده» که «صدای آمریکا» زیرمجموعه آن است، تا لحظه تنظیم این خبر، هیچ شکایتی از این دست در زمینه رای‌گیری تعیین جانشین رئیسی دریافت نکرده است.

مهرآبادی در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شده که «شوق و اشتیاق زیادی» در میان «هموطنان مقیم» برای شرکت در «انتخابات» وجود دارد اما مخالفانی که او آن‌ها را «عوامل معاند» خوانده با «تحرکاتشان» قصد داشتند رأی‌گیری را تحت تاثیر قرار دهند.

این درحالی‌ است که یکی از گردانندگان اصلی دفاتر رای‌گیری در لس‌آنجلس که سابقه درگیری با مخالفان در دور اول را هم داشته است ضمن عکس گرفتن از خبرنگار بخش فارسی صدای آمریکا در لس‌آنجلس او را تهدید کرده و گفته بود «ما با این‌ها کار داریم».

مهرآبادی در حالی رأی‌گیری را پرشور توصیف کرده که گزارش‌های میدانی خبرنگاران صدای آمریکا نشان داده است رای‌گیری حکومتی هشتم و پانزدهم تیرماه ۱۴۰۳ با حضور کم‌شمار ایرانیان مقیم آمریکا همراه بوده و تعداد مراجعه‌کنندگان به محل‌های تعیین شده برای رای‌گیری انگشت‌شمار بوده است.

رأی‌گیری حکومتی برای تعیین جانشین ابراهیم رئیسی که مسعود پزشکیان را بر کرسی ریاست جمهوری اسلامی نشاند، با تحریم گسترده و عدم استقبال بخش عمده‌ای از جامعه همراه بود.
آمار اعلام شده از سوی حکومت از نتایج این رأی‌گیری با تردید منتقدان و مخالفان مواجه است.

XS
SM
MD
LG