در تازه ترین سلسله حملات به هیات های دیپلماتیک آمریکا در خاورمیانه، روز پنجشنبه صدها معترض در یمن در حالی که شعار "مرگ بر آمریکا" سر می دادند، به مجتمع سفارت آمریکا در صنعا هجوم برده و پرچم آمریکا را آتش زدند.
به گزارش منابع خبری، معترضین که از محتوای فیلمی تمسخرآمیز در مورد پیامبر اسلام به خشم آمده اند، پنجره ها را شکستند، با این حال وارد ساختمان اصلی نشدند. جوانان خشمگین پرچم آمریکا را پایین کشیدند، آنرا سوزاندند و پرچم سیاهی را با عبارت لااله الا الّه بر جای آن نصب کردند.
آسوشیتدپرس می گوید نیروهای امنیتی یمن برای متفرق کردن جمعیت به تیراندازی هوایی متوسل شده و گاز اشک آور شلیک کردند، و پس از حدود 45 دقیقه آنها را از مجتمع بیرون راندند و خیابان های اطراف سفارت را بستند.
تظاهر کنندگان علامت سفارت روی دیوار را کندند،لاستیک ها را آتش زدند و سنگ به سوی مجتمع پرتاب کردند.
گزارش اسوشیتدپرس حاکی است که سفارت یمن در واشنگتن حمله را محکوم کرد و قول داد دولت ایمنی دیپلمات های خارجی را تضمین کند و بر تدابیر امنیتی در اطراف هیات های دیپلماتیک بیافزاید.
اعتراض ها علیه یک فیلم غیرحرفه ای به نام "بی گناهی مسلمانان" که لحنی طنزآمیز در مورد پیامبر اسلام دارد ، در تهران، قاهره، بغداد و داکا نیز صورت گرفت.
در تهران، به گزارش آسوشیتدپرس، "دانشجویان" افراطی تظاهرات اعتراض آمیزی برپا کردند. معترضین در برابر سفارت سویس، حافظ منافع آمریکا در ایران، جمع شدند، علیه آمریکا و اسراییل شعار دادند و پرچم آمریکا را آتش زدند. نیروهای امنیتی برای جلوگیری از حوادثی مشابه حمله به سفارت آمریکا در تهران در سال گذشته، از ساختمان حفاظت می کردند.
در قاهره، معترضین روز پنجشنبه برای سومین روز در نزدیکی سفارت آمریکا با پلیس درگیر شدند، اما بر خلاف روز سه شنبه، پلیس معترضین را از مجتمع سفارت دور نگه داشت. وزارت کشور گفت در زدوخوردها 16 معترض و 13 پلیس مجروح شدند و ماموران 12 معترض را دستگیر کردند.
محمد مرسی، رییس جمهوری مصر، که به بروکسل رفته است روز پنجشنبه گفت اجازه نخواهد داد به سفارتخانه های خارجی در قاهره حمله شود و گفت مردم مصر این گونه اقدامات غیر قانونی را رد می کنند.
در عراق، روز پنجشنبه، صدها نفز از پیروان شیعه مقتدی صدر خواستند سفارت آمریکا در بغداد بسته شود. معترضین پرچم های آمریکا را آتش زدند . آنها بیرق هایی همراه داشتند که روی آنها نوشته شده بود " ما حمله به پیامبر را رد می کنیم."
در رویدادی دیگر، باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، و رییس پارلمان لیبی روز چهارشنبه موافقت کردند برای تحقیق درباره حمله مرگبار به کنسولگری آمریکا در بنغازی همکاری کنند.
واشنگتن دو ناوشکن، یک تیم امنیتی ضد تروریستی از سپاه تکاوران دریایی و بازرسان فدرال را برای حفاظت از آمریکاییان و کمک به تعقیب تندروهای مذهبی مظنون که به کنسولگری ایالات متحده در بنغازی حمله کردند، به لیبی فرستاده است.
دولت اوباما همچنین دستور داد تمام نیروهای آمریکایی از بنغازی به طرابلس منتقل شوند.
مقامات آمریکایی روز چهارشنبه گفتند احتمالا حمله به کنسولگری و یک خانه امن در نزدیکی آن ، برخلاف اعتراض در قاهره که به نظرمی رسد خود جوش بود، عملیاتی برنامه ریزی شده، هماهنگ و پیچیده بود و امکان دارد ستیزه گران مسلح در لیبی از رویدادهای قاهره به عنوان پوشش استفاده کرده باشند.