کمیته بریتانیا برای آزادی ایران روز پنجشنبه ۱۰ خرداد، خبر داد که «بیش از ۵۵۰ تن از نمایندگان دو پارلمان عوام و اعیان این کشور» در بیانیه مشترکی نگرانی عمیق خود را از «سرکوب بیرحمانه مردم ایران از جمله اقلیت های قومی و مذهبی توسط رژیم ایران» ابراز داشتند و خواستار شناخته شدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک سازمان تروریستی شدند.
آنها با اشاره به گزارش های منتشر شده در مورد تیراندازی عمدی نیروهای حکومتی جمهوری اسلامی به سوی معترضان در تظاهرات سال ۱۴۰۱ «نقض آشکار حقوق بشر، به ویژه سرکوب زنان» را محکوم کردند و خواستار پاسخگویی عاملان اعدام هزاران زندانی سیاسی در سال ۱۳۶۷ به خاطر ارتکاب به جنایت علیه بشریت شدند.
امضاکنندگان بیانیه با تاکید بر «نقش مخرب رژیم ایران در خاورمیانه و سیاست های جنگ طلبانه آن»، خواستار اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یک سازمان تروریستی و نیز برقراری تحریم های نفتی علیه جمهوری اسلامی شدند.
در بیانیه اشاره شده که سپاه پاسداران «از طریق گروه های نیابتی، تروریسم را گسترش می دهد» و مانع صلح و امنیت درمنطقه و جهان است.
این نمایندگان تاکید کردند که «رژیم ایران نیروی محرکه جنگ در خاورمیانه و حملات به کشتی های تجاری در دریای سرخ است» و افزودند: «سر مار در ایران است.»
در این بیانیه همچنین از برگزاری دادگاه از سوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی برای محاکمه رهبران و مقام های سازمان مجاهدین خلق ایران انتقاد شده و آمده است که «این محاکمه آشکارا بهانه ای برای زمینه سازی به منظور انجام اقدامات تروریستی» علیه اعضای این سازمان به ویژه در اروپا و اعمال فشار بر مقامات کشورهای اروپایی برای محدود کردن مخالفان، به ویژه کسانی که در کمپ «اشرف ۳» آلبانی زندگی می کنند، است.
نمایندگان امضا کننده بیانیه نوشتند که قوه قضاییه جمهوری اسلامی به عنوان ابزار سرکوب علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، برای کشتار و تروریسم عمل می کند و اشاره کردند که اروپا به «بستر تروریسم دولتی ایران» تبدیل شده است.
اشاره بیانیه به تلاش یک دیپلمات جمهوری اسلامی برای بمب گذاری در نشست شورای ملی مقاومت ایران در حومه پاریس در سه سال پیش بود.
امضاکنندگان بیانیه در عین حال «از برنامهٔ ۱۰ مادهای» مریم رجوی، رئیس شورای ملی مقاومت ایران، برای برقراری «جمهوری دموکراتیک مبتنی بر جدایی دین و دولت» حمایت کردند.