با اهدای جایزه «گرمی» در بخش «ترانه تاثیرگذار اجتماعی» به شروین حاجیپور و ترانه «برای» که به شعار اعتراضی مردم ایران در پنج ماه گذشته تبدیل شده است، طرفداران حاکمیت در فضای مجازی و در رسانههای رسمی به تخفیف این جایزه و تحقیر دریافت کننده جایزه پرداختهاند.
بعد از واکنشهای تند کاربران موسوم به «ارزشی» در توییتر فارسی و فضای مجازی که بیشتر با تمسخر و تلاش در بیاهمیت نشان دادن این جایزه همراه بود، روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران روز سهشنبه خطاب به طرفداران ترانه «برای» نوشت : «همه شما بیفضیلت، نادان، گمراه و بازندهاید.»
روزنامه جوان جایزه گرمی را فاقد ارزش هنری و تخصصی دانست و با نادان و گمراه خواندن همه کسانی که از دریافت این جایزه توسط شروین حاجیپور خوشحال شدند نوشت: «مخاطبان این ترانه، رباتهای لایک و ریتزن فضای مجازی بودهاند.»
روزنامه همشهری ارگان مطبوعاتی شهرداری تهران نیز اعطای جایزه گرمی به شروین حاجیپور برای ترانه «برای» را «بیاهمیت» خواند و نوشت: «طراحی دشمن مثل روز مشخص است. قرار نیست به اثری جایزه داده شود که شأن و منزلت هنری دارد، تنور اغتشاش در ذهنها نباید خاموش شود و این روشی است برای روشن نگهداشتن آتش اعتراض.»
همزمان با این حملات رسانهای، شروین حاجیپور که بلافاصله بعد از دریافت جایزه گرمی در توییترش نوشته بود:« ما بردیم» روز سهشنبه در توییتی تازه نوشت: «من و همه مردم ایران از این جایزه خوشحالیم اما کاش این جایزه را از یک فرد هنری میگرفتم نه همسر رییسجمهور آمریکا که بخش زیادی از زندگی و شادی مردم ایران و منطقه توسط دولت همسرش از بین رفته است.»
این توییت، واکنشهای فراوانی را در میان مخاطبان به همراه داشت که در این میان «برای این توییتهای اجباری، برای این پستهای اجباری، برای این متنهای اجباری و برای این حرفهای اجباری» بیشترین تکرار را داشت.
برخی کاربران هم نوشتند: «جمهوری اسلامی از اعترافگیری اجباری تا توییتگیری اجباری، خاک بر سرت.»
گفتنی است هیات داوران شصتوپنجمین دوره گرمی جایزه «آهنگ برای تغییر اجتماعی» را به ترانه «برای...» ساخته شروین حاجیپور از ایران تقدیم کرد. شصتوپنجمین مراسم اهدای جوایز آکادمی ملی علوم و هنرهای ضبط که به «گرمی» شهرت دارد، یکشنبه ۵ فوریه در لسآنجلس برگزار شد. سایت آکادمی گرمی پیش از برگزاری مراسم، آهنگ «برای» را به عنوان سرود غیررسمی معترضان علیه حکومت ایران معرفی کرده بود.
علی خامنهای در دومین موضعگیری خود درباره اعتراضهای سراسری در ایران در دیدار با اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در روز چهارشنبه، ۲۰ مهر گفته بود که دشمنان او و نظام از نفوذ «سرود سلام فرمانده» در بین «دهها میلیون جوان در سراسر منطقه و جهان» ناراحت بودند و به همین دلیل به دنبال «ایجاد اغتشاش» رفتند.