کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، در واکنش به افشاگریهای اخیر درباره زمینخواری خود و خانوادهاش، این موضوع را «شرارت دشمنشادکن» خواند.
صدیقی، مدعی شد که هدف از این «المشنگه»ها و افشاگریها، بیاعتقاد کردن مردم است.
امام جمعه موقت تهران در مصاحبهای با یوسف سلامی خبرنگار تلویزیون جمهوری اسلامی که روز یکشنبه ۲۷ اسفند پخش شد، گفت: «هم کسانی که دست اندرکار بودند اشتباهاتی کرده بودند و هم ماجرا تحریف شده است.»
کاظم صدیقی پیشتر نیز با ارسال نامهای به دادستان تهران به افشای پرونده زمینخواری هزار میلیارد تومانی وی و پسرانش واکنش نشان داد و مدعی شد امضای او جعل شده است.
امام جمعه موقت تهران در این نامه اصل ماجرای زمینخواری را تایید کرد، اما مدعی شد از این موضوع بیخبر بوده و این اقدامات با جعل امضا صورت گرفته است.
سه شنبه ۲۳ اسفند ماه، یاشار سلطانی، روزنامهنگار، از پرونده زمینخواری در «مدرسه علمیه امام خمینی» پرده برداشت که بر اساس آن مالکیت باغ ۴۲۰۰ متری با ارزش تقریبی «هزار میلیارد تومان» به شرکتی متعلق به کاظم صدیقی و بستگانش منتقل شده است.
در این افشاگری تاکید شده است که ۴۲۰۰ متر از زمین باغی «حوزه علمیه امام خمینی» که صدیقی متولی آن است، به شرکت پیروان اندیشههای قائم منتقل شده که در آذر سال گذشته توسط کاظم صدیقی و دو پسر و عروسش تاسیس شده است.
صدیقی مدعی شده فردی بدون اطلاع او و نزدیکانش اقدام به این کار کرده است، در حالی که زمین به شرکت خانوادگی وی منتقل شده است و فرد دیگری در این شرکت ذینفع نیست.
مدرسه علمیه «امام خمینی» شامل «برج باغ، ۲۵ واحد آپارتمانی خانههای مسکونی برای اساتید ، مسجد، استخر، مجموعه ورزشی و ساختمان حوزه علمیه است.»
در حال حاضر کاظم صدیقی سمتهایی از جمله «امام جمعه موقت تهران، مؤسس و تولیت حوزه علمیه امام خمینی، نائب رئیس شورای مدیریت حوزه علمیه تهران، و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر» را به عهده دارد و پیش از این «رئیس دادسرا و دادگاه عالی انتظامی قضات» بوده است.
فساد مالی مقامات جمهوری اسلامی پیش از این نیز بارها خبرساز شده است. یکی از تازهترین موارد افشا شده از اختلاس و فساد در نهادهای حکومتی، افشار پرونده فساد مالی دهها میلیون دلاری از اموال عمومی در قرارگاه خاتم سپاه پاسداران است که صدای آمریکا در روزهای پیشین به طور اختصاصی آن را منتشر کرد.