رسانههای غرب در گزارشهای مربوط به ایران، به صدور حکم اعدام برای معاون دوتابعیتی سابق وزارت دفاع جمهوری اسلامی، علیرضا اکبری اشاره کردهاند.
برخی، از گسترش نافرمانی مدنی در پی فروکش کردن اعتراضات خیابانی خبر میدهند و در گزارشهای دیگری به تلاشهای اوکراین و آمریکا برای مقابله با قدرت ویرانگر پهپادهای ساخت ایران پرداختهاند.
نیویورک تایمز گزارشی دارد از خبرنگار فرناز فصیحی در باره حکم اعدام علیرضا اکبری که اتهام جاسوسی برای سرویس ام آی۶ بریتانیا و محکومیت او به اعدام برای نخستین بار روز سهشنبه توسط همسر او خانم مریم صمدی رسانهای شد.
گزارش حکم اعدام برای آقای اکبری را واشنگتن پست به نقل از آسوشیتدپرس منتشر کرده. تایمز لندن در گزارش خود درباره شهروند بریتانیایی علیرضا اکبری نوشته حکم اعدام او در دیوانعالی جمهوری اسلامی تائید شده است.
نیویورک تایمز در گزارشی از اوکراین به صنعت خانگی تولید جلیقههای ضدگلوله برای حراست در برابر حملات روسیه با پهپادهای ساخت ایران میپردازد.
وال استریت جورنال روز پنجشنبه در باره قراردادی گزارش میدهد که وزارت دفاع آمریکا برای یافتن تجهیزات مقابله با پهپادهای ساخت ایران در اوکراین به مناقصه گذاشته.
وال استریت جورنال در پادکست بانفوذ پوتوماک واچ گزارش میدهد که اسنادی مربوط به ایران، اوکراین و بریتانیا در میان مجموعه محرمانهای بودند که مجددا در میان کاغذهای دفتر کار سابق رئیس جمهوری جو بایدن پیدا شد و مینویسد رئیس جمهوری سابق دونالد ترامپ در ارتباط با اسناد محرمانه در اقامتگاه خود در فلوریدا، تحت تعقیب اف بی آی قرار دارد.
وال استریت جورنال همچنین مینویسد ویلای یگانهای با طرح آیندهگرا، که سرمایهگذار ایرانیزاده شهرام بالاخانی و شرکای او در بازار لسآنجلس عرضه کردهاند، برای فروش به مبلغ ۶۸ میلیون دلار، به هیچ ملک دیگری در این شهر شباهت ندارد.
فاکس نیوز در یک گزارش اختصاصی مینویسد مدافعان حقوق بشر از دولت آلمان انتقاد کردند که همکاری بازرگانی به ارزش سالی ۱.۸۷ میلیارد دلار با حکومت ایران را همچنان ادامه میدهد، علیرغم شعار علیه سرکوب وحشیانه معترضان و سیاست خارجیی به اصطلاح فمینستی. اتاق بازرگانی ایران و آلمان اعلام کرد که آلمان در اروپا همچنان بزرگترین شریک تجاری ایران است.
شبکه سیانان روز پنجشنبه با اشاره به صدور احکام جدید اعدام علیه جوانان معترض، مینویسد شمار اعدامها در ایران به نحو بیسابقهای بالا رفته است. این در حالی است که به گزارش هرانا دست کم ۴۸۱ نفر معترض در سرکوب دولتی به قتل رسیدهاند. سیانان مینویسد به نظر میرسد که حکومت از اعدام برای ترساندن و منصرف کردن معترضان از شرکت در تظاهرات ضدحکومتی استفاده میکند.
خبرگزاری بلومبرگ مینویسد تغییر کلام فعالان سیاسی نشاندهنده چرخش دلخراش جنبش اعتراض است و براساس توئیتهای کاربران گزارش میدهد نظام، اعتراضات تودهای را درهم شکسته و جنبش اعتراض به جای حضور در خیابان، به نافرمانی مدنی روی آورد.
در همین ارتباط، واشنگتن پست روز سهشنبه نوشته بود که مشکلات اقتصادی بار دیگر به آتش اعتراضات سراسری دامن خواهد زد.
مجله هفتگی انگلیسی اکونومیست روز پنجشنبه گزارشی اختصاصی در باره سرکوب اعتراضات سراسری منتشر کرد با این عنوان که حکومت ایران ممکن است نبرد را بُرده باشد، اما از پیروزی در جنگ با معترضان بسیار دور است.
هفتهنامه اشپیگل آلمان روز پنجشنبه چند تن از قربانیان احکام اعدام دادگاههای قوه قضائیه را معرفی میکند، از جمله نیلوفر حامدی، روزنامهنگار، بازیگر حسین محمدی، مربی والیبال فریبا کریمی، فوتبالیست امیر نصرآزادانی، و محمد قبادلو که اشپیگل نوشته ممکن است سال آینده جشن تولد خود را نبیند.
مجله هفتگی نیوزویک آمریکا در پایگاه اینترنتی خود روز پنجشنبه هشدار میدهد که دست کم دو معترض جوان، محمد قبادلو و محمد بروغنی در خطر اعدام قرار دارند.
یورایشا تایمز گزارش میدهد که حکومت ایران قصد دارد سامانههای باور ۳۷۳ مشابه سامانه دفاع موشکی اس – ۴۰۰ روسیه را در سوریه مستقر کند که ظاهرا قادر خواهد بود جتهای جنگنده اف۳۵ آمریکا را رصد کنند.
یوراکتیو نشریه چندزبانه ویژه اتحادیه اروپا گزارش میدهد که حسین سلامی فرمانده سپاه پاسداران، با اشاره به سلمان رشدی، نشریه شارلی ابدوی فرانسه را تهدید کرد. شارلی ابدو در سالروز حمله مسلحانه ۲۰۱۵ اسلامگرایان تندرو به دفتر هیات تحریریه و هنرمندان خود، مسابقهای بر پا کرد تحت عنوان «خامنهای برو گمشو» برای انتشار طرحهای فکاهی از رهبر جمهوری اسلامی.
روزنامه آیریش تایمز چاپ پایتخت ایرلند در سرمقاله روز چهارشنبه مینویسد پاسخ بیرحمانه حکومت به اعتراضات سراسری نشان میدهد که علیرغم مقیاس گسترده مخالفت، روند تغییر در ایران آهسته خواهد بود.
سیانان روز پنجشنبه گزارشی در باره داور ایرانی مسابقات بینالمللی شطرنج خانم شهره بیات دارد که فعالیت او در حمایت از اعتراضات سراسری، با مخالفت رئیس روسی فدراسیون بینالمللی شطرنج روبرو شده.
مجله تخصصی بیلبورد سراغ سه هنرمند ایرانی موسیقی رقص رفته و در گزارشی اعتراضات سراسری و احکام اعدام علیه معترضان دستگیر شده، مصاحبههائی دارد در واکنش به احکام اعدام علیه معترضان با سه هنرمند ایرانیزاده در خارج از کشور: داب فایر، مقیم واشنگتن، برنده جایزه گرمی سال ۲۰۰۲ برای بهترین میکس غیرکلاسیک، لیدی فیث، دیجی و خواننده، و استارفاری، هنرمند نو آمده موسیقی الکترونیک رقص، که برخلاف دو موسیقیدان دیگر، متولد آمریکا است، ولی در ۱۶ سالگی به ایران سفر کرده.