لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ ایران ۱۵:۲۰

اعضای کنگره آمریکا از ایجاد یک گروه ویژه بین‌المللی برای مبارزه با یهودستیزی اینترنتی خبر دادند


تد دویچ (چپ) نماینده دموکرات و ماریو دیاز-بالرت نماینده جمهوریخواه، هر دو از ایالت فلوریدا از جمله اعضای این کمیته هستند
تد دویچ (چپ) نماینده دموکرات و ماریو دیاز-بالرت نماینده جمهوریخواه، هر دو از ایالت فلوریدا از جمله اعضای این کمیته هستند

گروهی دو حزبی از اعضای کنگره آمریکا روز سه شنبه از ایجاد یک گروه ویژه بین‌المللی برای مبارزه با یهودستیزی اینترنتی خبر داد.

اعضای این گروه را تد دویچ نماینده دموکرات فلوریدا، دبی واسرمن شولتز نماینده دموکرات از فلوریدا، کریس اسمیت نماینده جمهوریخواه از ایالت نیوجرسی، ماریو دیاز-بالرت نماینده جمهوریخواه از ایالت فلوریدا، و شماری از قانون‌گذاران کانادایی، بریتانیایی، و استرالیایی تشکیل می‌دهند.

یکی دیگر از اعضای این کارگروه، میخال کاتلر-وانش، عضو پارلمان اسرائیل از حزب «آبی و سفید» و دختر اروین کاتلر، وزیر دادگستری سابق کانادا است.

در ماه ژوئیه، خانم كاتلر-وانش در جلسه پرسش و پاسخ پارلمان اسرائیل،‌ موسوم به «کنست»، سخنگوی توئیتر را در پی تصمیم آن شركت مبنی بر عدم حذف یا برچسب‌گذاری اظهارات یهودستیزانه علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، به چالش کشید.

پیشتر، ایلان کار، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور بررسی و مقابله با یهودستیزی، در توئیتر گفته بود که رهبر ایران در مورد خانواده یهودی رئیس جمهوری ایالات متحده الفاظی توهین‌آمیز و یهودستیزانه به کار می‌برد.

او تاکید کرده بود: «این ملاها تهدیدی برای صلح جهانی و خطری برای اعراب، یهودیان، و مردم ایران هستند.» نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا همچنین گفت که رژیم ایران خوی تروریستی و یهودستیزانه دارد و چنان‌چه کشوری با بازگرداندن تحریم‌ها علیه آن رژيم مخالفت كند «عین ديوانگى است.»

تد دویچ در گفت‌و‌گو با نشریه «جوئیش اینسایدر» گفت که این قانون‌گذاران در رابطه با مقابله با یهودستیزی اینترنتی با یکدیگر متحد شده‌اند تا از گسترش نفرت و یهودستیزی همزمان با رشد و گسترش شبکه‌های اجتماعی، پیشگیری شود. آقای دویچ گفت: «آن چه به عنوان تهدیدهای‌ اینترنتی در دنیای مجازی آغاز می‌شود ممکن است به خشونت در دنیای واقعی بیانجامد.»

آقای دویچ افزود: «ما از تلاش‌های گروه‌های مختلف و سازمان‌های غیردولتی که سعی در حل این مسأله دارند آگاهیم. ما فکر می‌کنیم که مقامات کشورهایی که با افزایش نگران‌کننده یهودستیزی روبرو هستند، باید در این مورد اقدام کنند.»

به نوشته نشریه «جوئیش اینسایدر»، از جمله اهداف گروه ویژه بین‌المللی مبارزه با یهودستیزی اینترنتی بالا بردن آگاهی در مورد یهودستیزی اینترنتی و پاسخگو کردن رسانه‌های اجتماعی است. این گروه همچنین برای اتخاذ سیاست‌هایی شفاف در مورد نفرت‌پراکنی تلاش خواهد کرد.

خانم كاتلر-وانش در بیانیه ای خواستار همکاری چندجانبه با قانون‌گذاران سراسر جهان شد تا شبکه‌های اجتماعی نسبت به نفرت‌پراکنی که از طریق آنها انجام می‌شود، پاسخگو باشند.

همچنین‌ مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، عصر یکشنبه ۲۷ سپتامبر در یک گفت‌و‌گوی تلویزیونی یک ساعته با مارک لِوین از شبکه فاکس نیوز، ارکان سیاست دولت پرزیدنت ترامپ در قبال جمهوری اسلامی را «عدم مماشات با آن رژیم یهودستیز و محروم کردن آن از دستیابی به ثروت و منابع مالی» برشمرد.

XS
SM
MD
LG