نيروهای ائتلاف به رهبری آمريکا تلاش می کنند تا اعضای يک نيروی پليس جديد را در يکی از شهرهای حساس افغانستان تعليم دهند. اما متقاعد کردن افراد باکفايت برای ثبت نام، کار چندان ساده ای نبوده است.
شهر مرزک در استان ناآرام پکتيکا در مرز افغانستان و پاکستان قرار دارد. سازماندهندگان نيروهای ائتلاف می گويند برای امنيت شهر مرزک به ۱٠٠ نيروی پليس احتياج دارند. افراد مسن اين شهر وعده داده اند که جوانان بسياری برای پيوستن به نيروی پليس اين شهر، داوطلب خواهند شد. اما تا اواخر ژانويه، تنها ۵٠ نفر داوطلب شده بودند. نور خان، رييس پليس ملی، از کمی تعداد داوطلبان نگران است و می گويد بدون نيروهای محلی کافی، نيروهای ائتلاف کارآمد نخواهند بود.
رييس پليس ملی می افزايد: ما نياز به نيروهای پليس محلی داريم چون آنها از اين شهر و از ميان مردم آمده اند و می توانند افراد غريبه و خطرات احتمالی را تشخيص دهند.
هم اکنون يک تيم از سربازان آمريکايی و افغان به فرماندهی گروهبان اسکات هرينگ عازم مرزک شده اند تا داوطلب های جديدی پيدا کنند و با ريش سفيدهای شهر نيز که از شرکت در يک نشست در اواخر ژانويه خودداری کردند، گفتگو کنند.
اسکات هرينگ می گويد: ما اکنون وارد اين شهر شده ايم و اميدوار بوديم بتوانيم با ريش سفيدهای شهر که قرار بود سر ساعت ۱۱ با ما ملاقات کنند و داوطلبان جديد را معرفی کنند، ديدار کنيم. اما آنها نيامدند. به اينجا آمده ايم ببينيم آيا می توانيم آنها را پيدا کنيم، اما گويی شهر را ترک کرده اند.
گروهبان هرينگ به جوانی که او را تصادفی می بيند پيشنهاد خدمت برای پليس را می دهد، اما پيشنهاد او رد می شود. در نهايت چند تن از ريش سفيدها را پيدا می کند، اما آنها با اکراه بهانه می آورند.
هرينگ می افزايد: اين منطقه به شدت تحت کنترل طالبان است. مردم خيلی می ترسند. آنها از انتقام توسط طالبان می ترسند. به سختی می شود به آنها فهماند که هر چه قدرت بيشتری پيدا کنند، احتمال انتقام طالبان کمتر می شود. کار اصلی ما در اينجا متقاعد کردن آنها به قبول همين واقعيت است.
با تاريک شدن هوا و نيامدن حتی يک داوطلب، نيروهای افغان که به همراه اين تيم آمده اند، فکر جديدی ارائه می کنند. سربازان افغان اعلام می کنند در صورتيکه حداقل ۲٠ جوان داوطلب نشوند، پيرهای شهر را مجبور به ثبت نام می کنند. اين تهديد کار خود را می کند و گروهبان هرينگ در نهايت بيش از ۲٠ داوطلب پيدا می کند.
تيم به همراه داوطلبانی که با اکراه ثبت نام کرده اند به پايگاه نظامی شان باز می گردند.
اما هنوز يک سؤال باقی می ماند که پاسخی برای آن نيست. آيا نيروهای پليس جديد حاضرند زندگی خود را به خطر بيندازند تا با طالبان مبارزه کنند، بخصوص پس از رفتن نيروهای آمريکا از افغانستان در سال ۲٠۱۴؟